rallici Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 benim mage stufum var +8 yapmak için ne kullanmalıyım +2yapmak için cursed.us. kullandım+3 yapmak için upgrade.s kullandım +4,+5,+6,+7,+8, için ne kullanmalıyım lütfen bilgi verin bana bilgi veriniz lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 cus kullandıysan at gitsin derim..[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rallici Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: CaNNi, 06 Ağustos 2005 15:27 tarihinde demiş ki: cus kullandıysan at gitsin derim.. bana nasıl yapıcağımı söylermisiniz +1den başlasam nasıl yaparım [Bu mesaj rallici tarafından 06 Ağustos 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 forumda var arama yap biraz +7 yapma yöntemi vardı mesela. 5-6 tane +7 yap hepsine ardı ardına bus bas 1-2 tanesi +8 olur ;)[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 arkadasım ıLk once lvl ını ogrenebıLırmıyım?[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:45*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bu konu hakkında bi zaman baya bi konuşuılmuştu hatta baya iyi bi yöntem yazılmıştı ama bulamadım...+7 ye kadar yazıyodu ama işin ilginci cus çok wardı formülde...ama tabi tutarmı tutmazmı bilinmez..arat istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar