Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine bir hack sorunu

arcenoid

Öne çıkan mesajlar

beyler arkadaşın teki daha önceden online oyun oyamadığı için hack nedir bilemiyordu. birisi bu arkadaşıma knighthizmetleri .com mudur nedir orayı söylemiş . saf da atlamış oradan kullanıcı adını şifresini vermiş. yeni hazırlık yapıyordu shard mard herşeyini almışlar. :( bu arkadaşa üyeliği ben almıştım. ama doğum tarihini hatırlamıyorum. ne almıştık ne yapmıştık. şimdi sorunum şu bu dt bulma ptogramı diyorsunuz gerçekten böyle birşey ile kendi yazdımınz doğum tarihini bulabilirmiyim ? veya bu arkadar premium üye gm lere yazsak bunu ne diye yazıyım. doğum tarihini değiştirme olanağımız yok zaten eskisini de hatırlamıyoruz... yardımlarınızı bekliyorum[signature][hline]Server: Beramus
Nick: Arcenoid
Clan: Underworld
Character : Mage
Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak)
Lvl: 5X
np: 4K :(
Sosyal ağlarda paylaş

ya itemin a.q ben char lvl 56 assasien ya adam o hevesle adsl aldı eve . yoksa :( itemi kasarız yani sorun değil o. eğer dt yi verirlerse çok iyi olur. ben kuramıyorum

İngilizcesi iyi olan birisi buraya . Sayın Gm Bey Kaayıt Olurken Yazdığım Doğum Tarihimi Hatırlayamıyorum. Sanırım Yanlış Yazmıştım. Öğrenebilirmiyim vs vs işte bişi yazarsanız sevinirim beyler bende ing avr ama pek ii değil hata yapmak istemiyorum. bu seferde hack yaptıkda maili istiyoz sanarlar filam. saolun hade[signature][hline]Server: Beramus
Sosyal ağlarda paylaş

burial saol soru cevabımı biliyorum. evet onu yaparım sanırım. öğrenmem için sen bi ingilizce metin yazarmısın premium da var sanırım ilgilenirler .[signature][hline]Server: Beramus
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...