_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ben insanlıgı kastediyorum hordelugu diil ve insanların da hepsi ii olmaz ama buda bole insanları oyunda aglatmak muhahaa fln abartı[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Harbi abartmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bu arada dün Darkmoon Faire deyken nihiliumdan 2 3 horde geldi yell le "L O L" ve "A N A L" yazabildi...[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ya tamam ork ca öğrenmiyelim ama gnomish falan da mı öğrenemiyoz? peki skillerdeki "common 300/300, darnassian 300/300" barı ne işe yarıyo? nightelfim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Dil inin gelişmişliği o^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Blazefury, 05 Ağustos 2005 19:50 tarihinde demiş ki: Dil inin gelişmişliği o^^ ahaha, anladım onu tabi ki. şööle düşündüm; ilk önce dil alınır 0 dan başlar, skill düşükken harfler abuk subuk çıkar, konuştukça gelişir... ama yokmuş ööle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ole diil ha diyodum dwarfta ru diyodu :)[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ua Ua Ua yazarsanız alyans tarafı Ha Ha Ha diye görür :P. İşe yarıyor hehe.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bence en azından karşı taraftan bir ırk ın dilini öğrenmek lazım,kendi tarafımızın ise hepsini(tabi bayağı zor olmalı bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 rofl lol ve anal diyenler iyiymis ama.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bence karşı factionun dili öğrenilmemeli. böyle çok güzel, emoteleri kullanıyoz ; az çok idare ediyo. düşman factionla emoteden öteye geçmeyin zaten. bu şekilde hiç iletişim yokken daha bi düşman görüosun karşıdakini , daha gaz oluyosun :D[signature][hline]Furytear LvL 3* Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar