_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ben insanlıgı kastediyorum hordelugu diil ve insanların da hepsi ii olmaz ama buda bole insanları oyunda aglatmak muhahaa fln abartı[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bu arada dün Darkmoon Faire deyken nihiliumdan 2 3 horde geldi yell le "L O L" ve "A N A L" yazabildi...[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i]
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ya tamam ork ca öğrenmiyelim ama gnomish falan da mı öğrenemiyoz? peki skillerdeki "common 300/300, darnassian 300/300" barı ne işe yarıyo? nightelfim bu arada
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Blazefury, 05 Ağustos 2005 19:50 tarihinde demiş ki: Dil inin gelişmişliği o^^ ahaha, anladım onu tabi ki. şööle düşündüm; ilk önce dil alınır 0 dan başlar, skill düşükken harfler abuk subuk çıkar, konuştukça gelişir... ama yokmuş ööle bişi.
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ole diil ha diyodum dwarfta ru diyodu :)[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ua Ua Ua yazarsanız alyans tarafı Ha Ha Ha diye görür :P. İşe yarıyor hehe.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bence en azından karşı taraftan bir ırk ın dilini öğrenmek lazım,kendi tarafımızın ise hepsini(tabi bayağı zor olmalı bu)
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 rofl lol ve anal diyenler iyiymis ama.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bence karşı factionun dili öğrenilmemeli. böyle çok güzel, emoteleri kullanıyoz ; az çok idare ediyo. düşman factionla emoteden öteye geçmeyin zaten. bu şekilde hiç iletişim yokken daha bi düşman görüosun karşıdakini , daha gaz oluyosun :D[signature][hline]Furytear LvL 3* Undead Mage | Burning Legion
Öne çıkan mesajlar