Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tiesto civari birseyler ariyorsak eger?!?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Simdi, bu konu hakkinda arama yaptim, bir kac bilgi de edindim... Ama yeterli olmadi, cunku benim aradigim tarz muzik her turlu trance degil...
Ne ariyorum.. Tiesto'dan Just Be, Adagio for Strings, Lord of Trance i biliyordur herhalde bu tur muzik dinleyen arkadaslarimiz...
Ama Tiesto'nun her sarkisi bu ayarda degil... Mesela Lethal Industry tamaen farkli bir tarz...
Benim istedigim icinde boyle guzel vokaller olan, ya da seni gercekten de transa sokabilecek sarkilar...
Her turlu DJ vs. ye acigim...
Aradigim illaki populer olsun, clubber olsun degil... Farkindaysaniz zaten Tiesto'dan bile toplam 6-7 sarkim var... Sadece aradigim tarzda oilan sarkilarini dinliyorum..
Massive Attack, Portishead Depeche Mode severek dinlerim.. Bunlarin turu biraz farkli olsa da bende ayni etkiyi yaratabiliyor...
Simdiden tesekkurler, ince elenip sIk dokunmus bir kac sarki ismi yazarsaniz, beni bahtiyar edersiniz.. :) Her sevdiginiz sarkiyi bak sen bunu da dinle seversin diye yazmazsaniz da mutlu olurum.[signature][hline]Bal adam...
Mesaj tarihi:
Simdi Delam dediginin yuzde 75 ini anlamakta gucluk cekiyorum...
uplufting nedir ne degildir:)
Orneklemek lazim benim gibi adama[signature][hline]Bal adam...

Metal olmasina gerek yok... icinde basi drum i olmasina gerek yok.. Mercan Dede bile olabilir aradigim, ama cok dinlemisligim yoktur onu da:(

[Bu mesaj Dorsia tarafından 06 Ağustos 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bak sana ortaya bi karisik yapalim soyle, begendigin olursa o tarz tavsiyelerle devam edeyim. hatta just be tadinda mi yoksa enstrumental mi aradigini da anlamadim diyeyim anlasalim boylece.[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
ikisi de olur desem..
Ama mesela Tiesto nun ve Shaddow un bazi enstrumentalleri var guzel (bana gore elbet) bazilari var kotu (yine bana gore)
Mesela Adagio for Strings asmistir ama dedigim gibi Lethal Industry i pek begenmedim acikcasi...
ya da Organ Donor fena degildir, What Does Your Soul Look Like guzeldir, ama high noon u sevmem[signature][hline]Bal adam...
Mesaj tarihi:
i tunes varsa elinde DI FM'i dinle... Her türlü trance vocal trance deep house vs yayını yapıyorlar... Ayrıca çaldıkları adamların adını da yazıyorlar. Bi zahmet kağıt kalem not alıcaksın...
Just be sevidiysen vocal trance al damardan: Gabriel and dresden, lasgo, bt vs seversin...
Ama sen yine de DI FM dinle hem bir sürü farklı kişiyi tanımış olursun[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
Interstate - I Found You
Armin van Buuren - Communication part 3
Bossanova - Stonecold (original mix)
Out of the past - Mystery (Fred Baker vs. Vincent Gozack mix)
Lange Vs Gareth Emery - This is New York
Agnelli & Nelson feat Aureas - Holding Onto Nothing (Paul van Dyk Remix)
Three Drives - Sunset on Ibıza
Three Drives - Greece 2000
Rank 1 - Top Gear
Airwave - Save Me (whiteroom remix)
Armin van Buuren - Yet Another Day
Blank & Jones - Mind of the wonderful (mark norman vocal remix)
Armin van Buuren - Shivers
Armin van Buuren - The Sound of Goodbye

yanliz bunlar oyle single single dinlenmez, ya dj setinde dinleyeceksin ya da radio editlerini falan bulacaksin 3-4 dakkalik.[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
Bak tiesto ile andain in bi mixi war

Andain vs DJ Tiesto - Beatiful things ..
yada Kane ile Rain Down me ve yada Love Comes Again ve FLight 643 VEYAHUT Traffic en kralı :D

yada bak tiesto nun IN CONCERT leri war internette orada tamamen coşarsın 3 cd lik 700 şer mb 1 gecede iniyo bi tanesi walla 3 ünüde aldım 5.1 de her gün ewde kopuyorum :D[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo
Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ...

[Bu mesaj Fransua tarafından 06 Ağustos 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...