BURakcan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ARKADAŞLAR EMPİRENİN NE ZAMAN GELCEĞİNİ BİLEN VARSA YAZSINN LÜTFENNNNNNNN PLSSSS ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hangi serverdasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 8 ağustossss[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Islak_Tosbaga Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 9 agustosda gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Islak_Tosbaga, 05 Ağustos 2005 18:39 tarihinde demiş ki: 9 agustosda gelio aha tospaaaaaaaaa gelmi$..[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Hayır abicim :) 8 Ağustos ta Beta tester olanların charları oraya aktarılacak ve onlar orada oynamaya başlıyacak, 22 Ağustosta da bitecek ve KE tüm server lara yüklenecek, ne kadarı doğru ne kadarı yanlış bilemeyeceğim...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yaws arkadaşlar bari orada bu forumdan uye olan varsa buluşup bişiler yapalım[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS LVL 42 ;( N.P: HİÇ YOK PELERİN YOK SERVER : ARES NİCK : icebreak3r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 KE 8 ağustos da gelicek japkoyu oynayanlar varsa bilir birsey degismicek aynisi gibi : )[signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Islak_Tosbaga Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 I'm a baloon =) abi balon ne ya EziQ işareti gibi utanıom walal =) Japko da char war de 1 bok anlamıom yazılar çok dandik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ben beta test için kobay olmak üzere basvurdum. Oraya takılacam. :)[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ulee aresde daldıım adamlar buraya geliyo :D ıslak tospağa hatırladın mı beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bu knight empre ne zaman çıkacak muhabbeti bana bi olayı hatırlattı. "karlı bir haziran günüydü. ben bir adet albüm almak için bir müzik markete gittim. grubun resmi sitesinde ayın 8inde albümün piyasada olacağı yazılıydı. müzik market insanına sordum ben-abi cartcurt geldi mi? adam-yohhh ben- ama bugün çıkıcaktııııı?!? adam-bugün çıktıama yola çıktı, yarın gelir! sonra ben bayılmışım hastanede uyandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar