Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kaş bölgesi hakkında bilgisi olan yok muuuu??

crudgel_05

Öne çıkan mesajlar

ağaç evlerinde bungalowlarda kamp yapmaya gidicez biz arkadaşlarla aslında ama kaşta kendimiz kamp yapıcaz çukurbağ bölgesinde ama oranın deniz durumu nasıl ?eylülde hava şartları ne yönde değişir?öyle şeyler işte çevreyle ilgili bilen kalan birinin deneyimlerinde yararlanalım dedik kimsenin bildiği yok galiba[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crudgel_05, 03 Ağustos 2005 13:05 tarihinde demiş ki:
ağaç evlerinde bungalowlarda kamp yapmaya gidicez biz arkadaşlarla aslında ama kaşta kendimiz kamp yapıcaz çukurbağ bölgesinde ama oranın deniz durumu nasıl ?eylülde hava şartları ne yönde değişir?öyle şeyler işte çevreyle ilgili bilen kalan birinin deneyimlerinde yararlanalım dedik kimsenin bildiği yok galiba

evet dediğin kamp alanını biliyorum çukurbağ yarımadası yolunda..
yarım adada deniz mükemmel gerçekten orda denize girmek çok keyifli, eylül ayında sadece biraz serin olabilir çünkü en bunaltan yaz sıcaklarında bile fazla bunaltmayan bi yer çukurbağ ve çevresi.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

Kaş' ta eylülde yağmur yağma olasılığı çok düşük. Senelerdir eylülde giderim bir kere bile yağmura rastlamadım. Öyle çok serin felanda olmaz ideal bir sıcaklıkta olur geceleri. Denize sıfır ama kumsal yoktur. Direk kayalardan denize girersin. Zaten Kaş' ta büyük çakıl dışında kumsal yok orası da taşlık.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
Sosyal ağlarda paylaş

kaş, ağaç evler falan kulağa hoş geliyor.. kaş hakkında pek birşey bilmiyorum ama olumsuz birşey de duymadım. sualtından sanat etkinliklerine kadar herşey var, hareketli bir yer sanırım. bir arkadaşım var turizm acentasında çalışıyor, ona sorar sana cevap veririm.yalnız ağaç evler konfor açısından nasıl bilemiyorum ?
eylül de tatil güzel oluyor, kaş'ı bilmem ama geçen sene bodrum da eylülde gitmiştim harikaydı. bu sene de eylül de tatile çıkıyorum. datça ya gitmeyi planlıyorum, kaş ta da farklı olmaz sanırım.
iyi bir tatil yoğun ve tempolu bir çalışmaktan sonra iyi gelecek..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...