crudgel_05 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bilen, gören, bilgisi olan, bi yardım edecek yok mu bu konuyla ilgili?[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 var benim bilgim , ne öğrenmek istiyosun kaş ile ilgili ?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ağaç evlerinde bungalowlarda kamp yapmaya gidicez biz arkadaşlarla aslında ama kaşta kendimiz kamp yapıcaz çukurbağ bölgesinde ama oranın deniz durumu nasıl ?eylülde hava şartları ne yönde değişir?öyle şeyler işte çevreyle ilgili bilen kalan birinin deneyimlerinde yararlanalım dedik kimsenin bildiği yok galiba[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: crudgel_05, 03 Ağustos 2005 13:05 tarihinde demiş ki: ağaç evlerinde bungalowlarda kamp yapmaya gidicez biz arkadaşlarla aslında ama kaşta kendimiz kamp yapıcaz çukurbağ bölgesinde ama oranın deniz durumu nasıl ?eylülde hava şartları ne yönde değişir?öyle şeyler işte çevreyle ilgili bilen kalan birinin deneyimlerinde yararlanalım dedik kimsenin bildiği yok galiba evet dediğin kamp alanını biliyorum çukurbağ yarımadası yolunda.. yarım adada deniz mükemmel gerçekten orda denize girmek çok keyifli, eylül ayında sadece biraz serin olabilir çünkü en bunaltan yaz sıcaklarında bile fazla bunaltmayan bi yer çukurbağ ve çevresi.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 peki oranın denizi taş çakıl kumsal olayı sıfır mı yoksa yani ölüdenizinki gibi mi?yağmur filan olmaz eylülde var mı öle bişey?[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Kaş' ta eylülde yağmur yağma olasılığı çok düşük. Senelerdir eylülde giderim bir kere bile yağmura rastlamadım. Öyle çok serin felanda olmaz ideal bir sıcaklıkta olur geceleri. Denize sıfır ama kumsal yoktur. Direk kayalardan denize girersin. Zaten Kaş' ta büyük çakıl dışında kumsal yok orası da taşlık.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 sağolun arkadaşlar[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 igrenç bir yer antalyanın en kötü yeri[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: mawiman, 05 Ağustos 2005 08:11 tarihinde demiş ki: igrenç bir yer antalyanın en kötü yeri ne bakımdan kötü peki?deniz mi çevre mi..vs ne zaman gitmiştin en son da böle dedin?[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: mawiman, 05 Ağustos 2005 08:11 tarihinde demiş ki: igrenç bir yer antalyanın en kötü yeri Pardon ama hangi bakımdan?[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bu arada pasaportları da alın yanınıza oradan Meis adasına geçersiniz her giden çk güzel bir ada olduğunu söylüyor ve uzaklığı Kartal-Büyükada arasından bile daha az.[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kaş, ağaç evler falan kulağa hoş geliyor.. kaş hakkında pek birşey bilmiyorum ama olumsuz birşey de duymadım. sualtından sanat etkinliklerine kadar herşey var, hareketli bir yer sanırım. bir arkadaşım var turizm acentasında çalışıyor, ona sorar sana cevap veririm.yalnız ağaç evler konfor açısından nasıl bilemiyorum ? eylül de tatil güzel oluyor, kaş'ı bilmem ama geçen sene bodrum da eylülde gitmiştim harikaydı. bu sene de eylül de tatile çıkıyorum. datça ya gitmeyi planlıyorum, kaş ta da farklı olmaz sanırım. iyi bir tatil yoğun ve tempolu bir çalışmaktan sonra iyi gelecek..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar