Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Ankara][Bar] Manhattan

Dojorel

Öne çıkan mesajlar

Ankara'nin en iyi bari diyorum kendi adima. atakule'nin arka sokaginda. talebe gore cok kucuk olmasi disinda herhangi bir problem yok, o da bazen duman alti durumlarda insana rahatsizlik verebiliyor. wattzup kadrolu gruplari, persembeleri cikip cok bilindik yabanci rock sarkilari caliyorlar. sarkilara eslik etmek sevenlerdenseniz dogru yerdesiniz.

Ankara'da herhangi bir partiye gitmeyi dusunuyorsaniz gideceginiz yer manhattan olmalidir. ayni sekilde en iyi gruplar burada cikiyor diyebilirim. muzik yogunlugu rock gibi gorunse de, diger turlere de en acik bar Manhattan. basta jazz olmak uzere etnik muzikler ve yurtdisindan gelen gruplarla degisik turde muziklerle cosulabilinir. yerini tarif etmekle ugrasmadim, sitesini veriyorum, direk o bolgenin krokisini koymuslar. ayrica hangi gun hangi grubun cikacagina da bakilabilir buradan.

Manhattan[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 13 Ocak 2005 14:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
tekrar soyluyorum, ankarada gidebileceginiz en kaliteli rock bar. genelde belli bir saatten sonra asiri dolu olmasi disinda hicbir aksak noktasi yok. ve evet sali gunleri ucretsiz.[signature][hline]Piiys

[Bu mesaj Dojorel tarafından 06 Temmuz 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 05 Temmuz 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
içerde ise genellike alternatif kesim takılır

Yanılıyorsun:) içerde doğan görünümlü şahin tikiler vardır(Bkz. Ankara'nın özel üniversite gençliği).
Müzik dinlemekten çok bu şahinler avlanmaya gelirler. Perşembe ve salı günleri izdihamdan dolayı, saat 12'den sonra kimin eli kimin cebinde belli olmaz. Haftasonları ise 30 yaş üstü bekar erkeklerin mekanıdır. Tüm bu olumsuzluklara rağmen yine de standartların üstündedir:).

said:
Dojorel, 13 Ocak 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
atakule'nin arka sokaginda.

Çevre sokağın üstünde Farabi'de yeri. Atakule'nin arka sokağı diyince yanlış anlaşılabilir.
[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.

[Bu mesaj Keyzar tarafından 06 Temmuz 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sölemeden edemicem barmen ismail abi var,onlan muhabbeti kurarsanız adam bi vodka getiriyor direk gidiyorsunuz yani :p sonra su falan istiyorsunuz 1 litrelik su falan getiriyor para almıyor :p[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
said:
Alexi_Septimus, 01 Ağustos 2005 01:26 tarihinde demiş ki:
Dojo, ankaraya mı taşındın sende ?

doğduğundan beri ankara'da olduğunu biliyorum dojorel'in. alt komşum ;)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

ben sahsen hic beenmemistim.duman alti - ufak - yerin altinda biyerdi.fiyatlarinin yüksekliginin nedenini hic anlamadim (mekanin güzelligi? hizmet ?) degmedigini düsünüyorum verdiklerime.[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...