Zed Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 efenim bendeniz kjularythmill (39) isimli barbarianımla ortalığı darmaduman eden kendini bilmez bi şahsım. baali diabloyu mephistoyu aman dilemelerine bile fırsat vermeden doğrayan son derece güçlü ve kaslı bir vücuda sahibim. yeteneklerim deseniz keza öyle. ancak gelin görün ki nightmare'e geçtiğimden beri afedersiniz elin fallenına bile şöyle sağlam bir oturtabilmiş değilim. nedir olay? attack ratingde çoğu yaratık için chance to hit 70% civarında, oysa benim gördüğüm kadarıyla 40%'ın üstüne çıkmıyor bu oran. nasıl düzelir bu? elimdeki silahlar pek bi güzel pek bi kodu mu oturtan cinsten ama fayda etmiyor, minnacık sümüklü yaratıklardan bile kaçar oldum. diğer bir konu ise resistance meselesi. tamam nightmare'e geçtim, resistancelara penalty yedim ama bu kadar da olmaz ki... diğerlerinde pek sorun yok ama özellikle lightning'e allerjim var, ne zaman görsem hemen devriliveriyorum. oysa ki lightning resistance'ım diğerleriyle neredeyse aynı (-15 :)). ne yapmalı nasıl etmeli de bu herifi yola getirmeli? bu arada belki alakası vardır diye yazıyım, bütün skiller whirlwind ve polearm masteryde, geri kalanlar iron skin ve whirlwinde gereken skillere harcanmış durumda.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 aynı fikirdeyim Orc gazıyla axe li frenzy barbar yaptım pişman oldum..[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 benim tek isteğim elime scythe alabilmekti, onun için polearm seçtim. görüntüsü çok güzel.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ben necroma istedim ama olmadı skill vermio falan[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 abi scythe ile oynanırmı yapma baba ya kılıç+kalkan veya two hand balta dan şaşılmaz be bab! abi görüntü yüzünden seçim yapılırmı ya :) [Bu mesaj nukbasliklikiz tarafından 13 Şubat 2003 08:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 naturel res e ver ama 25-28 olana kadar.yanılmıyosam bu rakamlardan sonra çok az artıyo. resist veren eşyalar bul bol bol mephisto kes en bab eşyalar onda ama normal ve nigth da kesesen çok süper şeyler vermeyebilir ama hell de meph e gidersen oyunun en bab eşyalarını bulabilirsin night da da iyi şeyler çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baal-razor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 bir barbmaster olarak diyorum ki ; lightning oyunda fire kadar etkilidir. fire patlarsa, lightning de su gibi akarsa adamda life bırakmıyor. topladığım itel larda lightning absorb ve lightning resist leri arttırmaya bak natural resistance a fazla güvenme 1-2 ver yeter ayrıca ve yap ne et mahim oak veya mara's kaleidoscope u bulmaya çalış yoksa single da işin çok ama çok zor saygılar...[hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_iTT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 sorun şu lvl 39 da nightmare de oynanmaz :)hele diabloya ben zaten normalde lvl 40 da falan gitmishtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Level 45 hell e başladım, levle 24 nm ye başlamıştım istenince yapılabilir, sonuçta ww almak ve iyi itemlar yeterli (level 42 Bartuc)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Lance barb +WW=Ölü düsmanlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtuous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 battle.net'te hellslayer'lı barbarım var(dı)=?!?!.axe barbara kötü demeyin heyt.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baal-razor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 winterwolf istersengel bi benim swordbarb la bi kapış bakalım ? kim kimi alcak ? iddia ediyorum yenemezsin ben tüm barbar çeşitlerini yaptım en iyisi swordbarb dır. aksini iddia eden warsa çıksın[hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar