Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

d2:lod barbarian sorunu

Zed

Öne çıkan mesajlar

efenim bendeniz kjularythmill (39) isimli barbarianımla ortalığı darmaduman eden kendini bilmez bi şahsım. baali diabloyu mephistoyu aman dilemelerine bile fırsat vermeden doğrayan son derece güçlü ve kaslı bir vücuda sahibim. yeteneklerim deseniz keza öyle. ancak gelin görün ki nightmare'e geçtiğimden beri afedersiniz elin fallenına bile şöyle sağlam bir oturtabilmiş değilim. nedir olay? attack ratingde çoğu yaratık için chance to hit 70% civarında, oysa benim gördüğüm kadarıyla 40%'ın üstüne çıkmıyor bu oran. nasıl düzelir bu? elimdeki silahlar pek bi güzel pek bi kodu mu oturtan cinsten ama fayda etmiyor, minnacık sümüklü yaratıklardan bile kaçar oldum.

diğer bir konu ise resistance meselesi. tamam nightmare'e geçtim, resistancelara penalty yedim ama bu kadar da olmaz ki... diğerlerinde pek sorun yok ama özellikle lightning'e allerjim var, ne zaman görsem hemen devriliveriyorum. oysa ki lightning resistance'ım diğerleriyle neredeyse aynı (-15 :)).

ne yapmalı nasıl etmeli de bu herifi yola getirmeli?

bu arada belki alakası vardır diye yazıyım, bütün skiller whirlwind ve polearm masteryde, geri kalanlar iron skin ve whirlwinde gereken skillere harcanmış durumda.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

naturel res e ver ama 25-28 olana kadar.yanılmıyosam bu rakamlardan sonra çok az artıyo.
resist veren eşyalar bul
bol bol mephisto kes en bab eşyalar onda ama normal ve nigth
da kesesen çok süper şeyler vermeyebilir ama hell de meph e gidersen oyunun en bab eşyalarını bulabilirsin
night da da iyi şeyler çıkabilir
Sosyal ağlarda paylaş

bir barbmaster olarak diyorum ki ; lightning oyunda fire kadar etkilidir. fire patlarsa, lightning de su gibi akarsa adamda life bırakmıyor. topladığım itel larda lightning absorb ve lightning resist leri arttırmaya bak natural resistance a fazla güvenme 1-2 ver yeter ayrıca ve yap ne et mahim oak veya mara's kaleidoscope u bulmaya çalış yoksa single da işin çok ama çok zor saygılar...[hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS
Fight For Experience & Kill For BAAL
http:www.baal.com.tr.tc
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...