Voys Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 msn nasıl yukleyecegım web e nasıl gireceğim[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bu mesajı cep telimden deneme olarak atıyorum[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 eheh :) güzel güzel para yazmıştır sana :) Agile Mobile / Download yukarıdaki sayfaya tıklayıp açıyorsun, telefon modeline uygun veya symbian modeline uygun olanı seçip indiriyorsun. daha sonra kuruyorsun. programın adı: agile messenger ben kullanıyorum arada sırada telefondan. gayet güzel hoş özellikleri var.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Öne çıkan mesajlar