Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Warcraft 3 FT yi bir turlu patchleyemedim cd de yok elimde cd siz nasil halledicem bu patch sorununu Blizzard PrePatch v2.70 compiled on Jul 7 2003 This program patches Warcraft 3 Log created at 10:46 pm on 08/05/2005 Registry error loading key 'Warcraft IIIInstallPath' Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor. RESULT: Prepatch failed[signature][hline]
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Lutfen cok acil yardim lazim[signature][hline]
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yokmu anlayan bi kişi[signature][hline]
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Sanirim senin sorunun regeditten cok Warcraft i silip yuklemekten geciyor.. Bir de elindeki Warcraft cdsi orjinal mi? Belki crack gerekiyordur vs. vs.[signature][hline]Bal adam...
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bir de 15 dakika icinde 3 mesaj atip da halaa yardim cagirisi yapma.. bilen varsa bakar yazar cevabini beklemeyi ogren[signature][hline]Bal adam...
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 internetten ara patchini nasıl birşeydir bilmediğim için böyle söylüyorum. oyun bölümüne açsaydın belki daha çabuk olurdu yardım alman.[signature][hline]
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Hangi dizine kurulu warcraft?[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center]
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Dorsia kardes kimsin bilmiyorum ama elestiri yapma. cok acil olmasa 3msg atmam.[signature][hline]
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 abi bırak dorsia'i bak adam sana dizini soruyor! ona cevap ver yardım istiyorsan.[signature][hline]
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Neyse konu havada kalmasin, ilerde baska birinin ihtiyaci olur belki. Muhtemelen senin warcraft'in standart dizine kurulmamis hatta hic kurulmamis, direk kurulu sekilde herhangi bir dizine kopyalanmis. :) Korsan oyunlarin gozu kor olsun emi! :P Standart kurulum dizinine gore veriyorum degerleri. said: [HKEY_CURRENT_USERSoftwareBlizzard EntertainmentWarcraft III] "InstallPath"="C:Program FilesWarcraft III" "Program"="C:Program FilesWarcraft IIIWar3.exe" "War3CD"="F:" "InstallPath"="C:Program FilesWarcraft III" "Program"="C:Program FilesWarcraft IIIWar3x.exe" "War3xCD"="F:"Bu kodlari kendine gore degistirip, bos bir txt dosyasina kopyala ve registry'ye import et.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] [Bu mesaj Crane tarafından 06 Ağustos 2005 00:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar