Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alchemy 300 nasil olurum lütfen yardım arkadaşlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar konu başlığında anlaşildiği gibi Alchemy 150 de kaldim Bütün gördüğüm Trainerlara baktim hiç biri beni 300 yapmiyor bununla ilgili bir quaeste göremedim bu konuda bilgili biri varsa ve bana yardimcı olursa çok sevinirim :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
AcimasizKemal, 05 Ağustos 2005 18:26 tarihinde demiş ki:
Irkın nedir?İnsan tarafındaysan darnasusa git.Ben yüzerek gitmiştim 2 saatde.Başka yolu yok.Yüzerken devler su , yaratıkları görürsün.

senin zamanın ne us closed ılk zamanlarımı ahaha güldürdün ya beni allahta seni güldürsün ahahah birde 2 saat azminden dolayı seni öpüyorum
Mesaj tarihi:
geyik oldu bu baslık o_O O_o o_O O_o[signature][hline]Old Kingdom...
Gloriside Human Warrior

[Bu mesaj _Rion_ tarafından 05 Ağustos 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
horde'san uc'de artisan alchemist var.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Mesaj tarihi:
150-225 arası için darnassusa
225-300 arası için feralasa

gitmen gerekiyor...

[Bu mesaj sniper tarafından 05 Ağustos 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
MasterMAx, 05 Ağustos 2005 18:24 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar konu başlığında anlaşildiği gibi Alchemy 150 de kaldim Bütün gördüğüm Trainerlara baktim hiç biri beni 300 yapmiyor bununla ilgili bir quaeste göremedim bu konuda bilgili biri varsa ve bana yardimcı olursa çok sevinirim :)

Hangi serverda olduğunu bilmiyorum ama burning legion daysan bu sevdadan vaz geç. Artık nerdeyse hiç bir işe yaramıyor.
Mesaj tarihi:
horde da uc de yapıo hem expert hem artistan[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
  • Yeni Oluştur...