MasterMAx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Arkadaşlar konu başlığında anlaşildiği gibi Alchemy 150 de kaldim Bütün gördüğüm Trainerlara baktim hiç biri beni 300 yapmiyor bununla ilgili bir quaeste göremedim bu konuda bilgili biri varsa ve bana yardimcı olursa çok sevinirim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 artisan olmalısın.[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Irkın nedir?İnsan tarafındaysan darnasusa git.Ben yüzerek gitmiştim 2 saatde.Başka yolu yok.Yüzerken devler su , yaratıkları görürsün.[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 başka yolu gayette var gemiye binebilir yada flight path açıksa hipogrifle uçarak gidebilirsin Auberdine'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 benim zamanımda gemi yoktu[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: AcimasizKemal, 05 Ağustos 2005 18:26 tarihinde demiş ki: Irkın nedir?İnsan tarafındaysan darnasusa git.Ben yüzerek gitmiştim 2 saatde.Başka yolu yok.Yüzerken devler su , yaratıkları görürsün. senin zamanın ne us closed ılk zamanlarımı ahaha güldürdün ya beni allahta seni güldürsün ahahah birde 2 saat azminden dolayı seni öpüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Evet gemi yoktu hakkaten ama Turkish Airlines'in Darnassus - Auberdine seferi vardi o zamanlar yanlis hatirlamiyorsam. Yokmuyudu yoksa? o_0[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 geyik oldu bu baslık o_O O_o o_O O_o[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior [Bu mesaj _Rion_ tarafından 05 Ağustos 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterMAx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Arkadaşlar yazdıklarinizi okuyunca eksik bilgi verdiğimi fark ettim paladin oynuyorum yanniz biraz daha detaylı anlata bilirseniz çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 horde'san uc'de artisan alchemist var.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Vardı ama önce emek verip istasyona gitmek gerekiyordu online check-in yoktu anlıcanız[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Darnanus...[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 150-225 arası için darnassusa 225-300 arası için feralasa gitmen gerekiyor... [Bu mesaj sniper tarafından 05 Ağustos 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 MasterMax, Auberdine'deki iskelenin sag tarafindaki kisminda bekle, orada Darnassus'a giden gemi var.Auberdine'i biliyorsundur heralde..[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ahhahha,yüzerekmi.kasdjlşadjsaduas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Acimasız Kemal mütiş bı adamsın ya bnm zamanımda yoqtu dedı ya:D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: MasterMAx, 05 Ağustos 2005 18:24 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar konu başlığında anlaşildiği gibi Alchemy 150 de kaldim Bütün gördüğüm Trainerlara baktim hiç biri beni 300 yapmiyor bununla ilgili bir quaeste göremedim bu konuda bilgili biri varsa ve bana yardimcı olursa çok sevinirim :) Hangi serverda olduğunu bilmiyorum ama burning legion daysan bu sevdadan vaz geç. Artık nerdeyse hiç bir işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 horde da uc de yapıo hem expert hem artistan[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 adam paladinim demis haal horde diyorsunuz:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 tauren Paladin olamazmı yani çık çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ya gorundugun gibi ol ya da oldugun gibi gorun.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar