Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acill Yardımmmmm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar noolur biri yardım etsin :( ya allhm öldürcem kendimii!
Ya şimdi yeni mail adresimden uzun zamandır mail atmıyodum ve bugün attım ve ismimi Camilla Rhodes diye kaydetmişim nedense! ve şimdi değiştiremiyorum ya bunu nasıl değiştirebileciğimi bilen birilerii yok muuuu???[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Mesaj tarihi:
hotmail mi?

illaki bi yerden adres madres isim vıır zıvır deiştirilebilen yerler var.dikkatli bak.bu saatte bulamamışın belli :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
yaw of sorma...bu benim amerikada yanında kalıcağım aileye attığım ilk maildi..bgn daha yeni telefonda konuştuk telimi yollıycam fln dedim ve şimdi Burkino Faso dan Camilla Rhodes olarak gitti benim telefon :D ehuh rezilim ya...[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Mesaj tarihi:
bende bi tek ben anlayamadım zannettim :D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler

[Bu mesaj unaccompanied tarafından 04 Ağustos 2005 04:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
unaccompanied, 04 Ağustos 2005 04:31 tarihinde demiş ki:
bende bi tek ben anlayamadım zannettim :D

Hahahah :D : Sanırım beni erkek sandı diycem..yine olmıycak evet Vodan artık bi açıklama bekliyoruz :D [signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..

[Bu mesaj Clementine tarafından 04 Ağustos 2005 04:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
belli olmaz belki cok kafa cıkarlar[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
Bana da aile işine gelemem gibi geliyor ama yaşıtın MMORPGci manyak bi oğulları falan varsa ne takılırsın hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
  • Yeni Oluştur...