Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 arkadaş mesaj çekmiş aynen şöyle: ''lan dershaneye geldim kimse yok cumaya gitmiş herkes!'' (adı geçen dershaneye Fem...)abi gülmekten ölmüş durumdayım..öğretmenler çalışanlar öğrenciler dahil cumaya gitmişler ya mauehuea[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 fem dershanesi öyle bir yerdir nedense hiç şaşırmadımda gülünecek şey ne?[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 dersler orda devam ediyodur bi baksın heheh[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 öyle zaten yanlış bişimi? sen de git[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Neden bu kadar şaşırdın ki ?[signature][hline]Click! Welcome back!!
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Malkavian, 05 Ağustos 2005 13:33 tarihinde demiş ki: gülünecek şey ne? [signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Mandoo, 05 Ağustos 2005 13:32 tarihinde demiş ki: arkadaş mesaj çekmiş aynen şöyle: ''lan dershaneye geldim kimse yok cumaya gitmiş herkes!'' (adı geçen dershaneye Fem...)abi gülmekten ölmüş durumdayım..öğretmenler çalışanlar öğrenciler dahil cumaya gitmişler ya mauehuea Komik olan nedir ? Yazık...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Traji-komik olan insanların çok çabuk kanması .. çocuklara yazık[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Toplum yobazlar ve anti yobazlar olarak ikiye ayrılmış neredeyse. İnsanlar namaza giden birilerini gördükleri zaman "yobaz" gözüyle bakıyorlar. Halbuki namaza gitmek çok doğal birşey. Filmlerde kiliseye gidip günah çıkartan Amerikalıları görünce gülmüyorsun da neden buna gülüyorsun? Namaz kılmak son derece normal birşey Mandoo, komik birşey yok bunda..[signature][hline]Click! Welcome back!!
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 niye ibadet etmeleri suçmu?[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 neyse abi.. bişi demicem..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 suç değil ama dershanede ders yapmak varken cümbür cemaat cumaya gitmeleri yanlış. ben oraya hristiyan olarak gitsem bana doğru yolu buldurmaya çalışırlar bla bla. beyin yıkıyolar resmen. arkadaşım da o dershanedeydi resmen çocuğu dinci yapmaya çalışıyorlardı. bu suç işte.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bir eğitim kurumunda hocalar ve öğrencilerin hep birlikte cuma namazına gitmeleri sakıncalıdır ....
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ya arkadaşım ibadet etmeleri umrumda bile değil..bana garip gelen çalışanların hocaların öğrencilerin tamamen dershaneyi boşaltıp cumaya gitmiş olması...ibadetten bana ne isterlerse camide yatıp kalksınlar..ben işin ibadet bölümünde değilimki...sizin tepkiler süper yalnız meuaheua 2. bi bombada paticik tayfası oldu..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. [Bu mesaj Mandoo tarafından 05 Ağustos 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Dershanelerde yazın ders yapılıyor mu ki ? Daha açılmadı diye biliyorum..[signature][hline]Click! Welcome back!!
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ben yazın bşaından beri gidiyorum...femde özel sınıflara derse 1 ağustosta başladı sanırım..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 nie sakıncalı ki? bende fem e gittim cuma günleri adamlar ara veriyorlar cumaya gidiyorlar "hadiyn çocuklar gelin sizde layn gelmezseniz cehenneme gidiceksiniz "die tepkide vermiolar.adamlar gidiolar yani e ders saatinide indirmiyorlar.hmm bana pek yanlış bişimiş gibi görünmedi.beni kolumdan tutup yada olm gel cumaya gidioz gelmezsen ayıp edersin dien hoca veya insanlarda yoktu.tamamen kendi iradene kalmış ki ders arası oluyor cuma günleri namaz vakti gidip yemek yiyosun net cafeye gidip bişiler yapabiliosun.derslerden bunalınca güzel oluyor aslında.[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Spidee, 05 Ağustos 2005 13:40 tarihinde demiş ki: Dershanelerde yazın ders yapılıyor mu ki ? Daha açılmadı diye biliyorum.. erken açan dershaneler var[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Thestral Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Benim bildiğim, dershaneye namaz kılınmak için gidilmez. Ama araları (tenefüsleri) ona göre ayarlamışlarsa "ne yaparlarsa yapsınlar" mantığı ile bakardım. Ama çocukların soracak sorusu, bilmedikleri konuları öğrenmek için ara olarak kullanmaları gerekir.[signature][hline]Kırılsada kanadımız, asiye çıksa adımız Duyan duysun, bilen bilsin gülüm Öyledir bizim sevdamız [Bu mesaj Thestral tarafından 05 Ağustos 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ders yapılıyorsa şu anda birşey diyemeyeceğim. Ders arasında alıp çocukları götürüyorlarsa bana da çok normal gelmedi. Ben, çocuklar dershaneye gitmiş de hocalarıyla karşılaşmışlar "Hadi Cuma'ya gidelim beraber" demişler anladım. Din muhabbeti açılacak şimdi burda, bir yığın tartışma, ben almayayım..[signature][hline]Click! Welcome back!!
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 valla ben geçen sene mef e gittim...yanımızda fem özel gibi bişi vardı..adamlar hatim indiriyorlardı mübarek...paso bir arapça ilahi sesiyle ders yapıyorduk...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 @Greeny belki bu sözlerim büyük tepki alacak ama beyin yıkamak bi anda başlamaz , önce sana karışmıyor gibi gösterirler , yalnız kaldığın için gidersin , sonra "gelmiyomusun bak hepimiz gidiyoz" fln derler . En sonunda sen gelmedin diyelim "gelmezsen cehenneme gidecen" gibi laflar duyarsın .
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 abi umursamayın niye umursuyorsunuz ki.işinize bakın boşverin bence[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 arkadaşı fem yurdunda sabah namazına kaldırıp kaldırmıcaklarını sormuşlar...bu istememiş...işte diğerlerini kaldırıyorlarmış..bir süre sonra rahatsız olmuş durumdan..bu da kalkmak zorunda kalmış..bunun gibi bişi...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
heso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ders arasında fln gitme yok tenefüsleri aralıolar o zaman boş oluo. bende geçen dönem gittim. Banada gel bile demediler bi kerebile namaza. KAfa yıkamaca diil. Adamların yaptıgı Müslümanlığı öğretmek. isteyen dinelr namazını kılar . i,steyen dershane çıkışı kız arkadaşı ile gezer bu kadar basit[signature][hline][b]Liv Tyler
Öne çıkan mesajlar