Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl altın kazanırım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu bana en cok sorulan soru aslında bir kac yöntemi var ama hem zor hemde zatenyapabilecek düzeyde olanlar biliyordur yani burda anlatsamda yapması zor
ama size en kola yolu söyleyeyim farming bir krakter alıorsunuz farming demek aslında burdaki anlamı ciftci değil hasat bicen anlamında yani toplu katliam yapıyorsunuz bunun için gerekli prof ve skilllere sahip bir chr kasiyorsunuz belli bir bolgede karar kılıyorsunuz ve baslıyorsunuz agro cekmeye yani yaratıkların ilgisini burda onemli olan en cok yavas nede cok hızlı kosmak devamlı pesinizde olmalılar hemen hemen tum bolgeyi toplayınca duruyorsunuz ve zevk baslıyor akıllı bir bicimde hazirladiginiz chr onlar vurdukca guc kazanıyo enerji alıyor ve phonix ve ya smithig gibi skillerle topladıgınız hasatı bicmeye baslıyorsunuz bunun icin ingilizcedeki farming kelimesi kullanılıyor
Şimdi son 1 haftadır ascalon cevresineki dye sayısı düşme oranı artırıldı herhalde oyuna daha fazla renk vermek için bu confirme edilmiş bir bilgidir bir cok oyuncunun gözlemleri bu dogrultudadır bunun icin ascolon cevresindeki yaratıklar zaten dusuk level oldugundan burada farming yapabilirsiniz 1 black dye in 5k oldugunu unutmayın ha buarada neden farming derseniz 40 dakkada kesiceginiz yaratıkları 4 dakkada kestiğiiniz için inaılmaz bir zaman kazanıyorsunuz
Dikkat Yukarıda anlattıklarım oyuna yeni başlıyanlar ve bilmiyenler içindir lütfen deneyimli oyuncular ilgilenmesin
Bunu yazma gereği duydum cünki cok fazla soruluyor nasıl para kazanırım en kolay yolu su an bu
Mesaj tarihi:
aslinda bir kac sey yazdim bir link verdim ama hemen silindi buranin politikasini anlamak zor inanılmaz sansur var türk oyuncularının güclü olmasını istemiyorlar
Mesaj tarihi:
said:
pot, 04 Ağustos 2005 00:20 tarihinde demiş ki:
aslinda bir kac sey yazdim bir link verdim ama hemen silindi buranin politikasini anlamak zor inanılmaz sansur var türk oyuncularının güclü olmasını istemiyorlar

bana soylesene onu lutfen
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 03 Ağustos 2005 22:51 tarihinde demiş ki:
farmingin de ayrı bir tadı var...

bi arkadaşını da kafalayıp 2-3 gün paso farming yapacaksın, sonra ebayde satacaksın, gelsin paralar

ebayde kim
ben lvl20w/m um ama bilmiyorum
Mesaj tarihi:
said:
pyrofish, 03 Ağustos 2005 22:47 tarihinde demiş ki:
yukardaki yazıya ek:
farming yapmak ciddi açıdan oyundan soğutabilir sizi dikkatli olun kaptırmayın kendinizi ve bana soracak olursanız oyunda mission yaparak ilerleyin para sorunu olmadığını göreceksiniz...

missonlarala 100k topliyabilir miyim
Mesaj tarihi:
said:
pot, 04 Ağustos 2005 00:20 tarihinde demiş ki:

Senin verdiğin linke girmek için aylık 24.95$ vermek gerekiyor.Premium üyelikle ancak girebiliniyor.[signature][hline]Baruk Khazâd! Khazâd aimenu!
Mesaj tarihi:
Bence anlatma bu muhteşem bilgilerini kendine sakla diğer oyuncularda senin gibi oyundan zevk almadan oyunu mecburiyetden oynamak zorunda kalmasın.[signature][hline]Lord Khell Mo/E
Mesaj tarihi:
haa bide hani bundan sonra forumlara ne yazı yazacaktın nede cevaplayacaktın. Ne olduda fikrinden caydın merak ettim şimdi[signature][hline]Lord Khell Mo/E
Mesaj tarihi:
niye ben oyundan çok zevk alıyorum belli deilmi neyse ben yazayım site yönetimi karar versin silip silmiyeceklerine ama kesinlikle yasal bir olay her nekadar arena net bunu engellemeye çalışsada oyunun kodu izin vermiyor bir çok şeyi yeni baştan düzenlemeleri gerek bu kadarda ileri gidemiyorlar
Mesaj tarihi:
said:
Psc, 05 Ağustos 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
haa bide hani bundan sonra forumlara ne yazı yazacaktın nede cevaplayacaktın. Ne olduda fikrinden caydın merak ettim şimdi

Buranın büyüklerinden biri bana meyva veren ağacı taşlarlar dedi ve yaptığımın ne kadar yararlı olduğunu söyledi sanırım aynı kanıda deilsin
Mesaj tarihi:
yok canım devam et bence hos bilgiler veriyosun arada. Uslubun bana biraz itici geliyor oda beni ilgilendirir sadece. Bide kusura bakma ama hemen ben küstüm sizinle artık konuşmuyorum yada bu forumlar çok düzeysiz avrupada bu böyle değil gibi laflarınıda pek tasvip etmiyorum. Tabi bunlar benim şahsi görüşüm seni ne kadar alakadar eder bilmem[signature][hline]Lord Khell Mo/E
Mesaj tarihi:
NEyse böyle düşünmene sevindim senden zaten aksini beklemezdim farming ölümsüz solo yazım hazir birazdan yayınlayacam ve arkasından pvp de ki en iyi chrı nasıl hazırlıyacağınızı vermeye çalışacam ben bu şekilde 3 kişiyi rahatlıkla alıyorum belki 4 ünü bile aldığım oluyor birazdan onuda yayınlıyacam sen biliyorsundur zaten
  • Yeni Oluştur...