amon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ????anlatın lüüüütfen :)[signature][hline]ben büyüyünce midicloryan olcam...
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 aman dikkat et elinde patlamasın fotolar hehehhe yeni gelmişssin anladığım kadarıyla [ img] [ /img] arasına resmin linkini koy boşluklar olmayacak.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 şimdi upload ediyosun şuraya : www.imageshack.us sonra upload edilen adresi buraya c/p yapıp , taratıp soldaki dağ tepe şeysi ikonuna tıklıyosun bu kadar.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Buraya resmi upload edeceksin sonra o upload ettiğin resmi,sana sitede verilecek olan for forums:.... gibi bir [img(köşeli parantezi kapa)...[/img] tagleri içerisinde bir link olacak(yoksa kendin koyarsın).onu foruma pastelersen güzel resimlerini görebiliriz. birde bu konu internet forumuna açılmalıydı.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde edik:parantez [Bu mesaj sinanural tarafından 05 Ağustos 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ne tarz fotolar..doğa manzara ise hiç eklemeye değmez...paticik tayfasının ilgi alanları çok daha farklı..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Öne çıkan mesajlar