UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Gıdelım Afrıkaya...Peff bızdekı sans ıste bole olur ..Bundan sonra arkadaslarımın tanımadıgı bırı ustunde durmak ıstıyorum tabı..Bu 2 sını unutabılırsem...Pff ya Ulan.....[signature][hline]
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 iyi güzel olmuş. artık pat die söle kap sende[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Baba napıyım utangaclıkta var bunu atmak ıcın ugrastım..Bı ılerlemede oldu ama hala tam atamadım..Herseyı ondan cekıyorum ..Gercekten dusunduklerımı hıc bı zaman uygulayamadım..[signature][hline]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 kız mı yok be pff. :p söyle hemen kaçırma he mi ?[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: UnnamedFeeling, 04 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki: 17 abı lıse 3 e gecıorum bu sene bu moralle napıcaksam artık. Nası ya? Görende 40 yaşına geldin, elinden kızı kaçırdın kafanı duvarlara vuruosun zannetcek. Dur daha 17 yaşındasın. Damalı bayrak yeni sallanmış, hayatın start çizgisinden yeni çıkmışsın. Nedir zamane gençliğindeki bu karamsarlık bi anlam veremiorum. Dünyada son 2 kız kaldı onlarıda kaçırdın sanki... :yapma:[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Afrikalı kızlara laf yok bu arada...[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 sen de bu kadar karamsar olma.kimi seviosan git söyle sonra kalırsın böyle..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Kızlara bir gram güvenim kalmadı zati 3 aydan beri tek bi kızla konuşmuorum :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 en son kız arkadaşımdan ayrıldığımdan bu yana 8 ay geçti. oruca girmiş gibi hissediom kendimi :-)[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen...
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Off konusucak kımse kalmadı msndede ...[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar