Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

:(

UnnamedFeeling

Öne çıkan mesajlar

Izmırden bı okuldanım..Bı zamanlar bırını sevmıstım ..Umut almıstım ondan...Bı hafta okula gelmedık sora bı baktım yakın arklarımdan bırı kapmıs kızı..Kıza acılamadım arkda bılmıyordu..Bılen en fazla 3 kısı olabılırdı sınıfta bırı en yakın arkadasım 2.csı kızın en yakın arkadası 3 . sude kız(kız dıer arkımla cıkınca ogrendı yada ogrenmemısde olabılır bılemem)Sonra 4 ay sora artık kafayı yıyıcektım ...Yenı bırınden etklıenmek ıstıyordumkı etkılendım okul kapanana 2 hafta kadar gorustuk sonra msnde 1.5 aydır sopet edıordukkı En yakın arkımla cıkıyormus kız..Kız bırden soledı pat dıye moralım alt ust oldu ..Artık bıktım ınancım kalmadı kımseye ...Hersey alt ustu oldu kafayı yıyıcem :(:(..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

erkeklerin bu huyundan nefret ediorum ne yani kız senle konusuo die illaki senden mi hoslanıo demek sende amma şıp sevdi çıktın.ayrıca hiç bişi yaşamadıın kızı dan da bu kadar etkilenip unutamıyosan diceim bişi yok[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...