UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Izmırden bı okuldanım..Bı zamanlar bırını sevmıstım ..Umut almıstım ondan...Bı hafta okula gelmedık sora bı baktım yakın arklarımdan bırı kapmıs kızı..Kıza acılamadım arkda bılmıyordu..Bılen en fazla 3 kısı olabılırdı sınıfta bırı en yakın arkadasım 2.csı kızın en yakın arkadası 3 . sude kız(kız dıer arkımla cıkınca ogrendı yada ogrenmemısde olabılır bılemem)Sonra 4 ay sora artık kafayı yıyıcektım ...Yenı bırınden etklıenmek ıstıyordumkı etkılendım okul kapanana 2 hafta kadar gorustuk sonra msnde 1.5 aydır sopet edıordukkı En yakın arkımla cıkıyormus kız..Kız bırden soledı pat dıye moralım alt ust oldu ..Artık bıktım ınancım kalmadı kımseye ...Hersey alt ustu oldu kafayı yıyıcem :(:(..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Geçer kafana takma[signature][hline]<C & E> HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 erkeklerin bu huyundan nefret ediorum ne yani kız senle konusuo die illaki senden mi hoslanıo demek sende amma şıp sevdi çıktın.ayrıca hiç bişi yaşamadıın kızı dan da bu kadar etkilenip unutamıyosan diceim bişi yok[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Sımdı 2 sıde kafamda abı..Bu kadarını haketmedım..yok Artık abı bu dunya bana oynuo resmen ..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bu ne be spawn gibi olmuşssun git iced earth- dark saga dinle süper gelir yada git döv ikisinide ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ilkını bı 4 gun uyumadan dusundugum bıle oldu..2.cısı hoslanmaydı ama gercekten kafama uyuyordu her acıdan.Hobıler hersey yanı..Artık acılıcaktımkı bole oldu..Bıktım bıktım :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 sende çabuk davran artık pat die söyle kap hemen =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ee mm hmm sey. kotu. bosver be.q[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Gercekten cok kotu oldu..Hey allam arkımla cıkıosan benle nıye konustun o kadar msnde be kızım dıye dusunuyorum..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 izmirin gözünün yağını yiyim banada hep öle oluyor ama ben üzülen tarafta olmam izmirde[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 baba bu metalcilere hep böle oluo ztn bnm bildiim hepsi böle seler annatıo, tesadüf diyip geçiiorm fazla mıncıklamadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Of abi of gercekten cok kotuyum ..Ilk defa bu kadar kotuyum ...Neden bole oldu annamadım..Artık arkımlada gorusucegımı pek sanmam dayanamam:(..Keske ..Keske bılseydım bastan ..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 merak etme kardes yalnız değilsin.. bu dünya sanırım bana da oynuyor.. [Bu mesaj cuytherock tarafından 04 Ağustos 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Sevebılecegım 2 kısı bulmustum 2 sıde bııtı artık...Gercekten uzuldugum 2 kısıydıler..Kendımı tekrar manasız ıslere verdım..Kımseyede anlatamıyorum mazur gorun o yuzden yazdım buraya:([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rego Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 unnametfeeling abi sen leventmisin acba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hayır..Ismım Levent deıl..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: UnnamedFeeling, 04 Ağustos 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Of abi of gercekten cok kotuyum ..Ilk defa bu kadar kotuyum ...Neden bole oldu annamadım..Artık arkımlada gorusucegımı pek sanmam dayanamam:(..Keske ..Keske bılseydım bastan .. arkadas yas kaç sende pki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 dost acı söyler acı anlar yaşatır[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 17 abı lıse 3 e gecıorum bu sene bu moralle napıcaksam artık.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rego Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 takma kafana abi hayat cok güzel ama aslında o kadar boşki bazen keşke herkes benim gibi olsa diom walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 var boyle arkadaslar malesef.pis vicdansızlar[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 izmir in kızları aha boyle yakıo adamı :) hangi okuldan??[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 izmirin kızları yakar bide boşta duran hatunu direk kapan cinsdenmis senın arkadaslarında. Bunu cıkardım yanı[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Abı kımı sevsek kapıyorlar cıdden aama arkadaslarım olması daha da koyuor..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Afrika'da sana kız mı yok ya kafanı takma ....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar