MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yapalim şunu artik.. ayarlayalim. bi gün belirleyelim. ben daha hiç yapmadığım için yer-mekan ayarlama işlerini yapamam. ama 5 hafta ileriye tarih vermeyelim. 1 hafta içinde yapilsin bitsin hevesimizi alalim. katilacak olanlar yazsinlar. satiş yapabilecek potansiyeli olanlar hiç yazmasinlar -yazipta satis yapani illa bi buluşmada görecem ehe- 8 kişi bile olsak gidelim eğlenelim. öyle... edik. eger kimse yer falan ayarlayamiyorsa ben ayarlarim bir şekilde. sorun değil o kadar. siz katilacaksaniz yazin sadece.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 05 Ağustos 2005 07:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ben varım[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ben yokum tatildeyim dönünce de param olmayacak[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 1 2 hafta ıcınde olur ve butcemi zorlamaz ise varım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 05 Ağustos 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 iyi benim arkadaşta var.. 4 kişi olduk 4 kişi daha gelirse 7 gün içinde bi gün ayarlicam. daha fazla olursak 16 kişi kadar 4 tane takim kurariz falan filan.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ama bu arada ilk basta fiyat filan yazılsa iyi olur benım bılgım yok fıyat hakkında biri yazarsa ıyı olur ona gore kesın gelırım dıyım bende[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 fiyat kişi başı ortalama 45 milyon civarına denk gelir genelde. Kişi başı 200 mermi verirler ilave her 100 mermni için 10 milyon alırlar. Genelde böyledir tabi. Yerine ve pazarlığa göre fiyat deişir. mekanına, yerine bağlı olaraktan ben varım.[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop [Bu mesaj Lonely tarafından 05 Ağustos 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bu konu hakkinda iyi bilgisi ve deneyimi olan birinin yer ayarlamasi daha iyi olur tabi.. bu arada sadece 10 kişi olup 5v5 mi yapsak 16-20 kişi olmaya kasinca illa bi yamuk çikiyor.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 çok kişi kötü olur zaten ya her yerden adam fırlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 16-20 kişi arasi olursak takimlar bölünce her halükarda 5v5 ten fazla maç yapılmaz yani. hatta 4v4 daha iyi bile olabilir ama deneyimim olmadigi için tam birşey söyleyemiyorum.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 6v6 veya 7v7 iidir. tabi bu işin yapılacağı alanın büyüklüğünede bağlı[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 warım[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bu sıcakta iskence ama varım. her ne kadar organizator olsamda 2 senedir bu isle iliskim olmadigi icin yer ayarlamak zor olur speedfest vs de var bu ara zor ama ayarlayan olmazsa ayarlarım[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 organizatör? belki senle çalışmışızdır isim neydi? ben Fatih Karaca...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 özel mesaj :)[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ;)[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 7 kişiyiz o zmn.. 3 kişi daha alalim 5v5 yapalim?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 önce büük adada bi piknik harekatı yapsak?[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 paintball ekipmaninida oraya tasiyabiliriz ama masrafli olur[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 eğerki 3 hafta sonra olursa bende varım[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 3 hafta çok geç oluyor herkesin bir planı oluyor. 1-2 gün içinde tam günü ayarlarız.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hop bende varım sol gozum enfeksiondan kapandi ama hala cok sexyyim kendinize dikkat edin[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 pazartesi-salı uygundur bence erken ama tatile cıkar millet 10undan sonra bide paintball icin en uygun zaman haftabasi.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 3 hafta falan sonraya gün alırsak en fazla 3 kişi gideriz yalan olur diyorum.. tecrübeye dayanarak sölüyorum. biz paintball u yapalim bi 7-10 gün içinde 2 hafta sonra ada harekatına bakarız.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 calisanlar olabilir aramizda malum yaz ayları istte kalan calisio. bu yuzden ben hafta sonu milletin isine gucune engel olmayacak sekilde olmasinin taraftariyim. ve sexyyim[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar