Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parmak Kırışması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İsim bulamadım, şöyle konuyu açıyım size..

Duş aldıktan sonra, duştan çıkınca, başta parmaklarımın ön tarafı olmak üzere elimin içinin tamamı kırış kırış oluyor, 30 dk sonra geçiyor..
Vitaminsizlik, kansızlık falan mı acep ? Parmak kırışması neden olur?

(kişisel'e açıcaktım vazgeçtim, daha genel bi soru herhalde sırf bende olmuyodur..)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
Mesaj tarihi:
şincik şöyle oluyor...ölü hücreler ozmotik kozmotik basınç hesaplarından su emiyorlar..daha sorna bu suyu dışarı atıyorlar deri eski haline geliyor...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
işte el uzun süre suya vs. maruz kaldığı zaman filan oluyo.
şimdi açıklaması şeydi galiba , hani bi hücreyi suya koyuyolar , hücre içindeki suyu suya veriyo susuz kalıyo buruşuyo ya , ondan işte adını hatırlayamadım şimdi osmoz benzeri bişey.
yani yoktur kansızlık filan bence.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Mesaj tarihi:
said:
Sorj, 05 Ağustos 2005 19:43 tarihinde demiş ki:
kişisel.Herkezin olur :-P Sende olan bişey değil...

XXXLARGE TUnca olmuşsun ama hala nereye ne açılması gerektiğini öğrenememişsin :-P

:P
yok ya benden örnek verdim sorunu sordum..
Örnek benden yoksa soru genel. Parmak kırışması neden olur?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
Mesaj tarihi:
bülent üstün'ün bir anısı geldi aklıma..bu sarhoş ken duşa girmiş..bir an cenin pozisyonunda yere çömelmiş...sızmış kalmış..yukardan su akmaya devam ediyormuş...epey sonra bir uyanmış tüm vücut parmaklar gibi kırış kırış...epey bi helecan yapmış...yarım saat-1 saat sonra geçmiş :D

(denicektim bir arada o kadar süre su altında kalamam abi ben ya :-))[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Mesaj tarihi:
O adam sadece mayo vs ile dalmadi suya bole hede hodo bi zimbirti wardi ustunde.
Sorunun cevabi ise vucudumuzun ust kisminda yagli bi tabaka vardir ve bu suyun vucudca emilmesini engeller ama el ve ayak avuc iclerimizde bu yag tabakasi yoktur o bolgelerde su elimiler be bundan dolayi burus burus olur
Mesaj tarihi:
osmos olayıda bana çok feci olmaya başladı yani banyoyu,denizi geçtim tuvaletten çıkıyorum elimi tıkıyorum hobaa 70lik dde eli gibi oluyor nedne acaba :)[signature][hline]Viva la creativa!!!
ThIs gAmE LoVeS Me
Mesaj tarihi:
havuz da denizde 1 saat civarı kalınca oluyo banyodada oluyo.Biyolojide anlatılıyodu 2 sene öncemi ne dinlemiştim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
hymn olm sana TM yaramamış...biyolojiyi katlettin resmen :D hatice hocanın kulağı çınlıyordur şimdi :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

• Yeni Oluştur...