Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Level atlamayla ilgili sorularım

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Oyuna başlayalı 1 ay oluyor neredeyse fakat doğru düzgün 2 haftadır oynuyorum, Level 23 Mage im, şu anda Darkshire da takılıyorum.
Şu anda Darkshire da aldığım bütün questler kırmızı, grupta bulamadığım için mal mal bakıyorum lvl 28+ moblara, herif benden 10 ar 15 er öldürmemi istiyor. Stockade le ilgili questlerim vardı oraya gittim bir baktım yine lvl ı mı aşıyor, Redridge de de aptal aptal questler vardı yok balık tut yok gazetemi getir şeklinde, orada da Ana questleri bitirdim, Gathlizogg dur Tharilzun dur gibi. Kısacası şu anda takıldım oyunda dolaşıyorum boş boş, bu noktada ne yapmamı önerirsiniz.
Bir de yaklaşık olarak ilk 3 gün 15 e kadar geldikten sonra günde 5 saat game play le ortalama 1 level atladım, bu normal mi, yoksa leyla leyla dolaşmamdan mı kaynaklanıyor.
Sabredip te cevaplayan herkese teşekkürler[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı sorunu geçen gün ben yaşadım alt charımla ilgili olarak , wetlands e gidersen orda yapabilecein bi kaç quest var şu anda diğerleri yine zorlayabilir ama 25 olduktan sonra darkshire-wetlands-stokade yaparak iyi xp alırsın, lvl 30 gibi desolace lvl 32-34 gibi stranglethorn vale e geçersin. daha sonra hilssbrad-arathi diye gider gerisini tam bende kestiremedim şimdi ama ilk başları o şekilde atlıyabilirsin.
ben 5 gün önce açtım yeni charımı şu anda lvl29 , 50saat played time bulunuyor onunla karşılaştırırsan daha ii olur.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue
Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

ravenhill de skeletal horror ve fiend keserek kolaylıkla 24 e ulaşabilirsinki stockade için ideal lvldır.stockadedeki questlerin bittiği zaman 24 ün ortalarında olursun sanırım. orada bulunduğun sağlam adamları friendlistine anında ekle :) 25 e kadar stockade kasmaya devam edebilirsin. hem iyi item hemde iyi xp alırsın. daha sonra darkshire ın hemen batısında darkrunnerlar var ordada kolaylıkla lvl 26 olabilirsin. ve evet en iğrenç instance sırası geldi(gnomeregan).instance a girip dark iron agentlara kadar ilerleyebilirsiniz.yine içerde toxic revengerların loot u iyidir üstünede bol bol xp alırsın.burdan sonrası yaptığın instancelarda bulunduğun party üyeleriyle olan dialoğuna göre kolaylaşır veya zorlaşır.ha birde unutmadan frost mage çok aranıyo instance için :)[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN
Karpuz of Frostwhisper (lvl4* NE Rogue)
Sosyal ağlarda paylaş

desolace 40 kadar gidiyo questlerde aslında.

strangle horn 44-45 e kadar yolu var..

Bunlar quest lvl'ları değil zaten genellikole o addon'larda yazan lvl'ınların iki lvl altında falan yapılıyo.

yapabilceğin en iyi şey yeşil lvl'lı bol spawn olan humanoid bulup durmadna kesmektir. humanoidlerde iyi lootda duşer cloth'da duşer bol bandaj birikir first aid gelir.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
Sosyal ağlarda paylaş

ya senin olduğun lvl en sıkıcı yer aslında sürekli ayak işleri yapıosun onu oraya götür al unu şuna götür vs.
grind questleri yapmaya başlayınca daha kısa zamanda lvl almaya başlicaksın. özellikle darkshire-lakeshire-sw arasında baya bi gidip geliceksin. daha sonra stv ye geçince sürekli grind yapıcağından jhızla lvl atlicaksın ve iyi para yapıcaksın.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue
Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wispy, 03 Ağustos 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
Çok teşekkürler, yardımcı olan herkese
Bir de 4-5 saat günlük game playe gün başına 1 level normal mi ?
çinliysen fena değil. ileriki levellarda 8 saati bulabiliyor hatta geçiyor bazen.
redridge güzeldir o level için[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilk charımda quest addon ları yüklemeden oynadım hatta hiç bi addon kullanamdım her logu okudum en ince ayrıntısına kadar şu an bildiğim için add-on yükleyip zamandan kazanıyorum sadece ama gerçekten o ilk zamanlarki zevki almıyorum, hele bide lvl 60 olunca boş boş farm yapmak çok sıkıcı gelio bide hele sset itemların fullse. direk yeni bi char açmakta buldum olayı =)[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue
Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Heh yardımlarınız için çok sağolun dün gece süper bir hunter arkadaşın sayesinde beraber 4 quest tamamladık doğal olarak 1.5 level atladım grindle de.
Yanlız bir eşeklik yaptım, stable da yanlışlıkla purchase slot a bastım gitti 5 g kaldı 40 s, bunu geri almanın yolu yok herhalde :([signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim lvl 58 ken sorunum hiç dolaşmadan sırf questle bile lvl 59 a 12 saat gameplay ile ulaşmam.ama hiç anlamadım lvl 59 dan 60 a 6 saat gameplay yeter dedi.bende burda 55-55+ lara bi mesaj yolliyim.western plaguelands de find pamela questi ve felstone field da evin içinde bi kadının verdiği quest var.onların hepsi ve scarlet questi 6-7 part gidiyo 50k xp alarak toplamda ve en son eastern plg de Battle of Darrowshire adlı bir questte birleşiyo.minimum lvl 58 olan quest 19k xp ve 3 rare item veriyor.hemen ardındanda chromie adında questin içinde geçen andorhal ın (mapte sol üst köşede)inn ine konuşmaya gidiyoruz.ödül olarak uncommon bir çay ve 8.5k xp veriyor.bunları yapmak toplamda yarım saat ve yarım saatte Battle of Darrowshire da kestiğiniz adamlar dahil 30k xp ve 3 rare item çıkıyor.Battle of Darrowshire 10 ppl raid ile yapılabiliyo.ama questi yaptıktan sonra verebilmeniz için raidden çıkmanız gerekiyo. detaylı bilgi ----->Lorrotar :)[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 03 Ağustos 2005 10:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Larrotar

Peki kaçıncı leveldan sonra solo daha rahat gitmeye başladın, şu anda 3 mob aynı anda saldırsa, direk ya yatıyorum ya mana shield açıp blink ata ata fıyıyorum. Benim levelımda sen de aynı zorlukları yaşadın mı[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Sosyal ağlarda paylaş

sanirim yeterli olur :)

1-Harita
http://www.kaldorei.com/worldmap/

2-Makale
This is a copy/paste from the US forums.. Tought it might be nice to paste it here.

--------------------------------------------------

Most of these have been confirmed to be good, but in order to prevent overcrowding in areas I will try to list several different places, all of which should be pretty decent. More often than not, the areas will only hold one or two people maximum as far as spawn rates go - any more than that and you have too many people and too little mobs to support them. Unfortunately, because of this, you might end up somewhere that isn't quite as good as you might've hoped, and if that's the case, I apologize in advance.

The levels are approximate, you may or may not have to supplement grinding for one or two levels in order to move onto the next zones early on, although most of the later parts deal mostly with areas to grind in. Also, when a level is listed next to a grind area, that means this is the level at which you can more than likely *start* grinding the mobs. You can probably *stop* grinding them about 4-5 levels past where the start level is. In fact, it's probably recommended that you do stop 4 levels past them.

Also, keep in mind that this is mostly for Alliance players, as it's the only faction I've played and thus have no experience with Horde lands. You'll also note the lack of Kalimdor lands up until Feralas/Tanaris. While I'm not saying Ashenvale, Stonetalon Mountains, Thousand Needles or Desolace are bad places, I honestly have no experience with them either, and these areas that I do list are typically sufficient to take you up in levels.

Please note that the level listed beside a place, if there is one, is the level recommended to *begin* the place. Each place should typically be able to last you for 4-5 levels (with the exception of quest areas), whether you have the patience to stay at that one place for that long is another thing.

Thanks to everyone that has contributed and added to the list!

Level 1-12:
- Newbie Zone :: You may have to leave at level 11.

Level 12-20:
- Westfall [Sentinel Hill, Westfall Lighthouse]
- Loch Modan
- Darkshore [Auberdine]
- Elite Area: Mo'grosh mound (Loch Modan)
- Instance: Deadmines

Complete the easiest quests in the first area that you go to (Night Elves should visit Darkshore first, Dwarves/Gnomes should visit Loch Modan first, Humans should visit Westfall first.) Move onto the next zone, and do the same, but this time you can complete more of the zone. Leave the most difficult, unless you can get a group for them - don't waste too much time on it, though. Move onto the last zone and complete all, or nearly all of the quests available in that zone. By this time, you should be about level 17-18. Go back to the first zone, and complete the rest of the quests there.

Typically, my "first zone" is Westfall, in which case you can go back when you are done with both Loch Modan and Darkshore, and finish the Van Cleef line of quests and be at a good level to run the instance.

Level 20-22:
- Redridge Mountains [Lakeshire, Tower of Azora in Elwynn]

Again, do the easy quests in Redridge, which should take you up to level 21 or 22. Skip the more difficult quests unless you have a group for them. I'd skip the entire Stonewatch Keep area of quests just simply because that entire area itself is crap.

Level 22-30:
- Redridge Mountains [Lakeshire, Tower of Azora in Elwynn]
- Duskwood [Darkshire, Sven's Camp, Abercrombie]
- Wetlands [Menethil Harbor, Greenwarden, N. Loch Modan (The Algaz Gauntlet)]
- Ashenvale [Astranaar ?]
- Stonetalon Mountains [?]
- Elite Area: Dun Modr (Wetlands)
- Instance: The Stockades
- Instance: Shadowfang Keep
- Instance: Blackfathom Deeps
- Happy Loot: Naraxis' Fang (Duskwood)
- Happy Loot: Tiny Crimson Whelpling (Wetlands)
- Grind Area [26]: Dragonmaw Encampment (Wetlands)
- Grind Area [26]: Whelgar's Excavation Site (Wetlands)
- Grind Area [28]: Rotting Orchard (Duskwood)
- Grind Area [28]: Raven Hill Cemetary (Duskwood)
- Grind Area [29]: Vul'Gol Ogre Mound (Duskwood)

Preparation: Purchase Bronze Tube.

Start at either Duskwood or Wetlands. This is where "quest stacking" can come in really handy if you want to be efficient. There are many, many quests that send you to the same areas, and if you get all of the quests at once, you can knock all of them out without having to run back and forth. Considering Wetlands and Duskwood are fairly bad for having their towns on one side of the map and the quest mobs/areas on the other side, this saves a lot of time. A lot of these are parts of quest chains, so honestly it's hard to know if you don't have prior knowledge or do a lot of quest research beforehand - so don't worry about it too much, but try to be as efficient as you can. Once you fi
Sosyal ağlarda paylaş

sunu anlamiyorum arkadasta diyo deli oluyorum kufur ettim en sonunda su b@ps quest bitti napacam ben ühühü olayından ne zaman vazgececeksiniz?ya her lvl a gore mob spawnları var bu bazı yerlerde bi ciftlik bazi yerlerde bi degirmen etrafinda toplanmıs ya da herhangi bi yerde herhangi bi sekilde olabiliyo baktin quest in bittigit orda atla 1-2 lvl kırmızı dedigin questleri yapabilecek konuma gel yap sora aynı sekilde devam edersin..bu oyunda sırf quest yaparak 60 olunmuyo bazı zamanlar grind yapmanız gerekebiliyo sunu anlayın bi :)
Sosyal ağlarda paylaş

bende lvl 29 mage im undead. şimdi aldığım questler hep lvl 35+ diğerleri bitti. zoram strandakileri yapmadım bitek, onları yapınca 31 e gelirim galiba. quest kalmadıysa git bg'a , bazen manyak exp alıyosun. dün gittim bg'a lvl aldıktan sonra, öle bi grup vardıki 1-1.5 saatte 10k exp yaptım + 300 hk :D ayrıca tavsiye ettiğiniz yer varsa horde için , söyleyin işimiz kolaylaşsın :p [öle bi yazı yok mu horde için]

[Bu mesaj Deacon tarafından 03 Ağustos 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...