Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 aquila bende öyle sanıyorum ama dün yanımdan frostwolfa bimiş bir tauren geçti , ayakları yede sürünüyordu valla , kurtu düşünmek istemiyorum o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 30 ya$ındaki adamın,6 yaşındaki oglunun bisikletine binmesi gibi bi$i.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Biz gnomelar süper ya, BL'de bi gnome keciye biniyo mesela KR'den Quirrin, sanki keci gnomeu gezintiye cikarmis gibi ahah[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bende mesela epic elf kedisi istiyorum.heman ve atilgan gibi super olur :)[signature][hline]LVL 49 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Epic NE mount zaten harika bi olay direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bincen ata.. vurccan kırbaçı.. deh deh...[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - CATASTHROPE Kalbim Sizlerle.... Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 heh horde olmama ragmen(undead)bende kediye binmeyi isterdim.keşke ihanet gibi bişiler oldugunda karsı factıonun repi artsa:))ben biraz inek çevirir kedi alırdım kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: aquila, 05 Ağustos 2005 03:12 tarihinde demiş ki: said: aquila, 04 Ağustos 2005 23:53 tarihinde demiş ki: taurenler kododan baska biseye binemiyo ne yazik ki... http://www.worldofwarcraft.gr/forum/attachment.php?attachmentid=524 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Undead'lerin Wolf a binme olayini nasil yapacağiz ? Neresiyle Exalted olmamiz lazim yani ? Hatta ben olayı abartayım , Undead adam nasıl Raptora biner siz bana onu söyleyin :) [signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin [Bu mesaj Stalkerx tarafından 05 Ağustos 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 alterac valley de nightelft kafasidir dwarf kemiğidir vererek exhalted olabilirsiniz 1 ay aralıksız av kasarsaniz. öyle alinir[signature][hline]a new harrasment has begun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: IntoTheStorm, 05 Ağustos 2005 14:08 tarihinde demiş ki: alterac valley de nightelft kafasidir dwarf kemiğidir vererek exhalted olabilirsiniz 1 ay aralıksız av kasarsaniz. öyle alinir Euzubismillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Ne diyosun abicim sen 1 ay aralıksız kasmak mı ?! salla ben binerim epic atıma koştururum ya millet manyamişmi[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bende bunlar ne işe yarar diye alterec teki base ye girdim.. ben darnasusa gnomergan a fln daha friend idim.. neyse birikmiş malzemeleri verince sağlam rep geldi hepsine honored oldum.. e bide human ız :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - CATASTHROPE Kalbim Sizlerle.... Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: EarS, 05 Ağustos 2005 12:52 tarihinde demiş ki: said: aquila, 05 Ağustos 2005 03:12 tarihinde demiş ki: said: aquila, 04 Ağustos 2005 23:53 tarihinde demiş ki: taurenler kododan baska biseye binemiyo ne yazik ki... http://www.worldofwarcraft.gr/forum/attachment.php?attachmentid=524 harika bi görüntü açıkçası[signature][hline]yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 tip harbi dehşetmiş, 30000 metre boyudna adam, yanlzı bu frost wolf atlerac valley ödülü yinede origmarla rep kasıp kurta o şekilde binemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 harbi tauren ve wolf düşünmesi bile cevrecileri harekete geçirir nese ben atlarım ata kostururum dıgıdık dıgıdık.[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 raptora binen tauren gördüm.. bende 60 olayım undead questlere kasacam da çok zor ehuehe lvl 1 queslerden başlamak gerekkiyor dedi oyunda birisi[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 istersen lvl 1 istersen 10 dan baslarsın ama en fazla 10 galiba :) sehirde den etrafta 10dan başlayan questler var.[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar