123456 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bir arkadaşım bana Ares de hep El Morad ın galip olduğunu söyledi. Doğrumudur merak etdim... Savaşlarda hangi serverda genelde kim galip oluyor ... ? Saygılarımla ...
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Beramus.... Eskiden hep orclardı. Şuan eşitlik var gibi. Bi biz bi orclar. Ama biz invaded e gidince kristali kırıyoruz. Orclar gelince kıramıyolar. o bakşa :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Deimosta zaten sadece 2 defa lunar oldu galiba :S onlardada el muratlar yendi :D
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 diezde de son zamanlarda el muratlar iyi organize oluyorlardi ama bizim 30-50 savaşında 500e 2500 gibi bir orc eziciligimiz olmaya basladi :D digerlerini saymiyorum bile :P ama CZ'de de orc olarak eziyoruz
911911 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: 123456, 04 Ağustos 2005 19:05 tarihinde demiş ki: Bir arkadaşım bana Ares de hep El Morad ın galip olduğunu söyledi. Doğrumudur merak etdim... Savaşlarda hangi serverda genelde kim galip oluyor ... ? Saygılarımla ... ARKADASIM DIKKAT EDERSEN BLOOD DİEZDE BLOOD CLANINDAn 1-2 kısı gırıor.. diğer oyuncuları girmıor.. o yuzden geneLde eLmoradLar kazanıor SavasLARI...[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:41***
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 911911 senin dediğin ne alaka adam Bloodlar aresde dememiş ki?[signature][hline]<C & E> HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 az evvel beramusta insanlar kazandaı[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :(
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 el morad = el murat( artık neden humansın diyenlere cewabım bu olacak.adım murat..nation:el murat muahahhaha gülmekten karnıma ağrılar girdi abi :lol:
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hahaaaaaaaa arkadaşlar olmuyo böle ARESte orcların ezici bi üstünlüğü var bunu kabullenin lütfen yanlış şeyler yazılmasın :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : Reaction Server : ares
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Xigenonda GM'i bir adalet söz konusu. Bir onlar bir biz. Bir onlar bir biz.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad
sessiz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 eger insanların nüfus avantajı ortadan kalkarsa tüm serwer larda ORC lar bariz bi üstünlük kurar ________________________________ dewir orc ların dewridir!!!
Öne çıkan mesajlar