Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzayda yaşam

Caglar35

Öne çıkan mesajlar

uzayda yaşam hakkında ne düşünüyorsunuz? tanıdıım herkesin farklı bir düşüncesi var... benimki: kendi güneşlerine olan uzaklık, atmosferleri, yerçekimi vs ile bağlantılı olan geçirdikleri evrimle, biz düşünebilen dünyalıların 5 duyusuyla algılıyamıyacakları canlılar. dünyanın milyarlarca yıllık evrim sürecinde, eğer 10 km bile güneşten farklı bir uzaklıkta olsaydık insan soyunun tamamen farklı olacağını ve aynı bizimkisi gibi bir atmosfer ve yerçekimine sahip X gezegeninin, aynı bizim güneşin gücünde bir yıldıza tam 149,597,892km uzak olamayacağını göz önünde bulundurursak, hayal etmeyi geçelim, uzayda varolduklarının farkında bile olamayacağımız canlılar olduğu düşüncesindeyim...

öeh cümle çok uzun oldu, kesin gramerin a. koydum.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Sosyal ağlarda paylaş

abi bence biz evrenin en gelişmiş yaşam formuyuz :D uzaylılardan önce biz keşfedicez evreni :D görürsün amerika yapacak abi...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Sosyal ağlarda paylaş

uzayda yaşam olduğuna inanıyorum,ama "uzaylıların" bizi ziyaret ettiğine inanmıyorum(mesafelerin inanılmaz uzaklığı sebebi ile).zaten uzayda yaşam olması o kadar büyük bir olasılık ki ,artık neredeyse şart.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

Uzaylıların olduğuna kesinlikle inanıyorum. Bazı insanlar su yok yaşamaları imkansız gibi cümleler kuruyorlar fakat eğer biz suya bağımlı olarak yaşıyorsak başka bir gezende başka bir maddeye bağımlı yaşam formları niye olmasın?? ve ek olarak eğer bu evren sadece bizim için yapıldıysa neden bu kadar büyük?
Sosyal ağlarda paylaş

GEYİK!! çarpılırsın valla :D O belgesel başka bir dünyada yaşam olsa nasıl olurdu sorusu üzerine süper bilim adamları tarafından yaratılmış bir gezegen. Belgesel ayrı bir güzeldir. Çok farklı yartıklar bitkiler falan tasarlamışlar adamlar. Ama ben seri olmasını isterdim...Keşke seri bir belgesel olsaydı. Her hafta seyrederdik falan.

Edit:Bu değil bir üstteki mesajda Dicovery yazmışım şimdi gördüm :) Discovery olacak... Typo ehehe :)
[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog

[Bu mesaj dasaaa tarafından 31 Temmuz 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Uzayda insanlardan başka bir yaşam formları olduğuna eminim. Sonuçta evrende tek olamayız. O kadar büyük ki... Ama 25-50 yıl içersinde uzayda yaşayabilecek insanlar geliştirilecek. Oksijen ihtiyacı olmadan uzayda varlığını sürdürebilecek insanlar geliştirilecek. Hay gözünü sevdiğimin genetiği...[signature][hline]As long as there is trust, there is a bateryal...
Sosyal ağlarda paylaş

ben anlamam abi öle bakteri falan bulduk oleyy hobarey falan yok.

bakteri bizim gibi davul,zurna çalıp uynuomu? yoooo

ne zaman bulcaklar techno parti veren canlılar o zaman tamam :horace:

ama inanıorum evren çok büyük mutlaka wardır.[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...