dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Az önce uyandım(uyandırıldım)... Uyanınca da uyuyamama gibi bir adetim var. Her neyse, Discovery'i açtım. Eleman 2.el araba alıp, tamirleyip satıyor. Porsche 924 alıp sattı. Satış fiyatı 1500£ civarı bir şey!! Dedim "Bunlar Tv.de böyle tabi... Gerçek fiyatı satış nedir acep?" Bu Türkiye'de satılan Porsche 924 Fiyatı 10.000YTL Bu İngiliz Porsche 924 Fiyatı için 1.450£ or near offer demiş... 1,450£->3.361,76YTL ediyor. Araç bakımlı. Güzel bir şey. Sitede zaten ayrıntılı bilgi var. Bir karşılaştırın araçları... Ben uykudan kaldırılmanın etkisiyle mi hayalliyorum, yoksa arada gerçekten 7000YTL fark mı var? Ben diğer Porsche'leri de kıyaslıycam, neymiş fiyatları merak ettim çok diyenler için tık. Bir site daha buldum. Burada daha bol Porsche var!Ve karşılaştırma için yeterli sayıda ve tipte 924 modeli mevcut tık tık. Aynı araç.Rengi de aynı =) Ama bakıma ihtiyacı varilginç... [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 02 Ağustos 2005 05:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya bende istiom ondan bi tane ... adamlar 1500 pound'a dreamcar satiolar yaaa :S :S :S[signature][hline]*Anime listem için PM atın , görüşelim... *The Voice of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ben İngiltere'ye taşınmak istiyorum yaa.... Bir sene kasıp para toplasam Porsche alabiliyorum! Boru değil... Herhangi bir işte çalışmaya başlasam, 944 vs alabiliyorum hatta Toyota MR2 alıyorum! Hayallerimizi süsleyen arabalara sahip olmaktan söz ediyorum! Offfff... Ben İngiltere'ye taşınmak istiyorum yaa...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bu kadar değil. Arada fark olabilir, ama gözden kaçan gizli masraflar var ki, bu kadar fiyat farkı olabiliyor. Birincisi vergiler. TRdeki araba vergileriyle İngilteredekilerin oranlarını bire bir karşılaştırdın mı? İkincisi benzin fiyatı. TRde bir depo kaça patlar, orada kaça? Üçüncüsü bakım maliyeti. Burada ne kadar civarına gelir, orada ne kadar? Muhtemel 2. elde İngiltere ucuz olabilir, fakat benzin konusunu bilemem, Avrupada bazı yerlerde benzin pahalıdır.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bugün için geçerli olan benzin fiyatları (Londra) en düşük 0.85cent/litre , 0.93cent/litre imiş. Yaklaşık olarak 2YTL ile 2.1YTL arası oluyor fiyatlar. Yalnız bakış açısı yanlış olmuş. Petrol fiyatı kriter değildir. Kriter olan KBDMG(kişi başına düşen milli gelir) ve GSMH(gayri safi milli hasıla)[Gross National Product] olmalıdır. Buna göre: (GB İçin) GSMH: 1.36 trilyon dolar iken Kişi başına düşen milli gelir: 22 bin 800 dolar'dir... (ohaaaa!)Subjektif bir değerlendirme ile 7 adet 2.el Porche alabilmekte!!Ama bu subjektif.Pozitivist bir yaklaşım değil =) Yani, evet o kadardır, yuhtur, çüştür!!! Biz kara para işine girmeden Porsche sahibi olamayacağımızı anlamışızdır! Boyumuzun ölçüsünü almışızdır!Porsche hala hayaldir :( İngiltere aç koynunu ben geldim :D Satılan araçların büyük bir kısmının bakımı yapılmış. Sigorta bedellerini bulursam yazarım ama küçük araç sınıfına girdiğini okumuştum galiba bir sitede. Hatta sitelerin birinde Sigorta hesaplayan bir pencere olması lazım. PORSCHEEEE İSTERİMM!!! [hline] [Edit:]E yuh! Kaynak vermemişim!! GSMH vs Avrupa Birliği. Benzin Fiyatları için 3-5 co.uk site buldum.Bunlardan aynı şehir için (Londra) fiyatlara baktım. Bunların içinden en ucuzu ve en pahalısını yazdım. [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 02 Ağustos 2005 12:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bana da alıver o zaman bir tane Porsche, ama ben 956 falan isterim, şöyle klasik olsun takılırım onunla. İngiltere'yi bilemiyorum ama, Hollanda'da araba fiyatları buradan ucuz görünüyor, ama almaya kalktığında üzerine vergi bindiriyorlar, senelik vergisi hedehödö derken araba Türkiye fiyatını yakalayıveriyor. Bir de teyzemlerin benzin pahalı diye Almanya'ya geçip benzin alıp Hollanda'ya döndüklerini biliyorum. Türkiye'de araba pahalı iş, çünkü benzinde çılgın vergi var, arabada da ÖTV üstüne KDV fiyatlar çığrından çıkıyor.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bende Ferrari Testarossa isterim :) Yalnız o ülkelerde bakım masrafları yüksek oluyor. Arabayı tamir ettirmektense yenisini almak daha cazip geliyor.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ooo fiyatlar ucuzmuş, amerika'da da öyleydi galiba.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Böyle arabayı alan zati bakımını kendi yapar :D Keşke bizde de garaj kültürü olsa... 18yaşını geçene eski bir araba alınsa, seneler boyu bu hurda üstünde çalışa çalışa öğrense işi gençler...Ne bilim etrafta evlerinin garajında oto tamir eden bir sürü genç olsa falan, hafta sonu ikinci el parça almak için özel kurulan pazarlara gitsek, otomobil hazır olunca küçük yarışlara katılsak kapalı pistlerde. Bi de Roadster imiz olsa... Aaahh ah, tabi hayal bunlar yaw! :) Belki gelecekte olur huh?[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bir 10 seneye olur onlar da. Şimdiden çekirdek olarak başladı, hoş NFS Underground furyasından beri modifçi gençlik kol geziyor sağda solda. Yine de Türkiye'de araba alıp yapmak zor, bürokratik engel çok fazla, öyle eski bir arabayı satacağına adam hurdaya çıkartıp parasını alıyor.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Kesinlikle Bürokratik engel büyük sorun. Hem aracı yapma hem aracı bulma safhasında sorun. Kaldı ki kim aracını eskidi diye bırakmış sağa sola, ben alıp yapıcam :D Bizde alım gücü düşük diye benim çocukluğumda üretilmiş araçlar trafikte dolaşıyor! Adam değiştirecek gücü bulamıyor bir türlü...Söyleyecek çok şey var ama dağıtmayalım konuyu Bizde ucuz Porsche'nin resmine bakıp iç çekelim... :)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Aslında konuya girmişken, ucuz yollu bir Anadol bulup, Klasik otomobil kulübüne falan girmek nasıl olur? Hatta murat 124 alınıp kara şimşek bile yapılabilir...[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 YORUMSUZ bu fıstık gibi alet 17,000$ bedava! orda yasamak var.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 17000£ :(ühüühühhü abi ağlatma beni!!! İnme gelecek akşam akşam!![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sen asıl buna bak 15,000$ asagidaki olaysimdi agla asil[signature][hline]gamers.gen.trkarakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.[Bu mesaj tAKA tarafından 02 Ağustos 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Hıçkıra hıçkıra ühühüühühühühüü!! hatta Anne Bu İngiliz hayallerimi çaldı! Geri vermiyooooo... Ben gidiyorum arkadaşlar!! Belki sızarım UK'ya.. Size de alırım Lotus'tu Lamborgini'ydi.. Ulan para kıyar F1 alırım hepinize(yuh tabi atıyorum) :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Cafein dunyanin en pahali arabalari turkiyede satiliyor. Hollanda avrupada en yukseklerden biri ama turkiyeyle karsilastirilmaz. yalniz en buyuk olay su turkiyede avantaj olarak sayabilirseniz. bugun amerikada eski arabayi kimse almaz anca kafayi yemisler aliyor cunku araba bozulup tamirciye gittimi gelen faturayla yeni araba alabiliyorsunuz nerdeyse. Bizde tamir isciligi cok ucuz. Benzine gelince opec ulkeleri arasinda en yuksek biziz:) yani kisacasi turkiyede nasil bu kadar cok araba var ve nasil hala fakiriz abi biz diye biliyoruz bilemiyorum:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bir daha hicbir arabanin fiyatini merak etmeyecem ingilterede. Olaya bak!Dodge Viper 8000 Motor. evet 8000 cc 500 Beygir evet 500 HP ve evet her türlü modifiye var. fiyat? hayir 150-200,000 degil. 27,000.[signature][hline]gamers.gen.trkarakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 O FERRARIYI İSTİYORUM! : ((([signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ben ingilterede yaşamak istiyorum!! (salyaları akar!)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 http://www.autoweb.co.uk/car_detail.asp?cdMake=Ferrari&cdModel=&fdMin=0&fdMax=900000&fdLoc=%25&imageField.x=21&imageField.y=7&cdID=10082 bu ferrari gercek degil replica 15 bin sterline gercek 2000 model ferrari olurmu ya:) zaten 2000cc alet:D bu replica ole yaziyor sitede[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 OOOOO hOOOOOO.... İki saattir kit carları, replicaları bize yutturuyorsanız yuh olsun size. Biz de güvendik kalkıp, tcık tcık tcık...[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ferrari beni baglamaz replica meplica o fiyata bulun bakalım siz replica ferrari beni baglayan o fiyata dodge viper :) [Bu mesaj tAKA tarafından 03 Ağustos 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Abi böyle replica ya can kurban[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hersey ıyı guzel hos da bıze gore bole Binli rakamlar ucuz gelıyo evet http://www.mobile.de bu sıtede dolasın bakın motorundan tutunda hasarlı araca kadar her aracı bulabılıyorsunzu gercekden ucuz gelıyor ama bıldıgım ve duydugum kadarı ıle ordakı VErgıler bu motor gucu ve luks luk bakımından kalbur ustu olan aracda asırı ımıs . gezerkende yuksek araclara bakın S kasa MErcedes ler 7 kasa Bmw ler felan ne kadar ucuz ... ve sole de dusunursek normal bı vatandas burda ne kazanıyor sole tahmını 700 800 mılyon kadar bısı ev kırası fatura cart curt derken az bı mıktar kalıyor elınde bu olaylar ordada gecerlı sonucda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar