Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzel bi Download programı bilen var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kazaa türünde bildiğiniz bi share programı varmı?[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
Mesaj tarihi:
emule
ares lite
lime wire
bear share
imesh
azureus[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

[Bu mesaj wook tarafından 02 Ağustos 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
limewire kullanıyorum ben gayet güzel
biraz fazla ram yemesi dışında :)
ayrıca programın pro versionunu da normal sürümde aratıp indirebiliyorsun, bu da ayrı bir güzellik :)[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Mesaj tarihi:
Bearshare kullanıyorum ama sürekli hata verip kapanıyo nedendir bilen var mı,Ayrıca çok teşekkür ederim öneriler için..[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
Mesaj tarihi:
Peki programı kurduktan sonra nasıl pro yapıcaz?[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
Mesaj tarihi:
Ben ares kullanıyordum cok memnundum taa ki dün baglanmama sorunu baslayana kadar :( uninstall edip tekrar indircem, aresimi hiç bi şeye degismem.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
streamin imesh'i 6 yıl önce kullanmıştım demişsinde imesh software kurulusu 1999 zaten ne cabuk yayıldı da buldun kullandın =P
o zamanlar bi napster vardı.kazaa bile portakaldı.[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.

Mesaj tarihi:
limewire ram riyo bide bi ton adaware spyware cart curt getirio beraberinde
muhteşem ikili
araes&emule derim
torrentlerde işe yario ara sıra film konusunda[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
uploada izin vermeyen hangisiymiş?
ben bulamadım onu da :D
büsürü mod denedim
hiçbiri işimi görmedi
şimdi official sürüm kullanıyorum bu en azından indiriyo :)
Mesaj tarihi:
warez die bi prog var ben onu kullanıyorum iyimi kötümü yorum yapamam işimi görüyor ama..[signature][hline]Level 32 Karus Mage [Xigenon]
Ultima online Sphere serverimiz yakında sizlerle
..
Mesaj tarihi:
uploada izin vermemesi sana kalmış :) hız ayarlarında ulyi 1 kbye kadar indirebiliyorsun dlyi maks.a çıkarırken. normal emule da olmuyor o.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Mesaj tarihi:
Bearshare güzel gibi gözüküyo Limewire de film indiremiyorum doğru düzgün[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içinde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
  • Yeni Oluştur...