KereM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Kazaa türünde bildiğiniz bi share programı varmı?[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 limeware ares kazaalite resurrection soulseek e_mule(freeangel modu tavsiye ederim bunları kullanıyorum hastasıyım hepsinin
wook Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 emule ares lite lime wire bear share imesh azureus[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? [Bu mesaj wook tarafından 02 Ağustos 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir]
taz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 limewire kullanıyorum ben gayet güzel biraz fazla ram yemesi dışında :) ayrıca programın pro versionunu da normal sürümde aratıp indirebiliyorsun, bu da ayrı bir güzellik :)[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın!
KereM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bearshare kullanıyorum ama sürekli hata verip kapanıyo nedendir bilen var mı,Ayrıca çok teşekkür ederim öneriler için..[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
KereM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Peki programı kurduktan sonra nasıl pro yapıcaz?[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
bega Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ben ares kullanıyordum cok memnundum taa ki dün baglanmama sorunu baslayana kadar :( uninstall edip tekrar indircem, aresimi hiç bi şeye degismem.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 imesh v5 muhtesem ne spyware var ne pop up zart zurt hic bir sey yok cok temiz herkse tavsiye
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 dc++ : client olarak da revconnect ,zdc++,czdc++,odc..kullanilabilir emule: freeangel,icemod,sivka,lsd.. kazaa: kazaa lite yada pro versiyonu torrent: bitcomet,azureus,bitlord ftp: ftpserver,cuteftp,flashfxp kazaalite turevleri: bearshare,imesh (en son 6 yil evvel kullanmistim) p2m,mirc,http ,limeware ..vb gibi ilginc yollar da mevcut[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 streamin imesh'i 6 yıl önce kullanmıştım demişsinde imesh software kurulusu 1999 zaten ne cabuk yayıldı da buldun kullandın =P o zamanlar bi napster vardı.kazaa bile portakaldı.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 EŞEK!!! eşekten ötesi yok her türlü ıvır zıvır var o karizma eşeği kullanmayanlara yazık ;) bi de yanına arada torrent takviyesi olabilir duruma göre
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 eMule icemod tek kelimeyle harika[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 LimeWire *!diyerekten bir tarafını parçalamaya devam eder.*[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 LimeWire acayip ram yiyor. Sildim en sonunda delirtti.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 limewire ram riyo bide bi ton adaware spyware cart curt getirio beraberinde muhteşem ikili araes&emule derim torrentlerde işe yario ara sıra film konusunda[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 emule nin modifiyelileri var ul ye izin vermeyen (ul=upload) ben emuleX i kullanıyorum ama ice mod mu en iyisi..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
taz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 uploada izin vermeyen hangisiymiş? ben bulamadım onu da :D büsürü mod denedim hiçbiri işimi görmedi şimdi official sürüm kullanıyorum bu en azından indiriyo :)
Gryphon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 warez die bi prog var ben onu kullanıyorum iyimi kötümü yorum yapamam işimi görüyor ama..[signature][hline]Level 32 Karus Mage [Xigenon] Ultima online Sphere serverimiz yakında sizlerle..
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 uploada izin vermemesi sana kalmış :) hız ayarlarında ulyi 1 kbye kadar indirebiliyorsun dlyi maks.a çıkarırken. normal emule da olmuyor o.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
KereM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bearshare güzel gibi gözüküyo Limewire de film indiremiyorum doğru düzgün[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içinde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
Öne çıkan mesajlar