nameless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bazı sitelerde gördüğüm AMD'nin gerçekleştireceği yenilikleri yazayım sizlere 1.8ghz ve 2.8ghz hızlarındaki işlemcilerde olacak özellikler; 1- Yürütülemez bit (NX-bit) işletim sisteminin belirli bellek alanlarını yürütülemez olarak işaretlemesine izin vererek buffer overflow (bellek taşması) kullanılarak yapılan virüs saldırılarına karşı koruma sağlıyacakmış 2- Tüm AMD64ler çift çekirdekli olucakmış 3- Yüksek DDR2 saat hızları ulaşılabilir hale gelince DDR2'ye geçiş yapacaklarmış bulduklarım bu kadar :)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: nameless13, 05 Ağustos 2005 14:24 tarihinde demiş ki: bazı sitelerde gördüğüm AMD'nin gerçekleştireceği yenilikleri yazayım sizlere 1- Yürütülemez bit (NX-bit) işletim sisteminin belirli bellek alanlarını yürütülemez olarak işaretlemesine izin vererek buffer overflow (bellek taşması) kullanılarak yapılan virüs saldırılarına karşı koruma sağlıyacakmış burayı yanlış tecüme etmişsin sanırım. Zaten OS page'lari istediği gibi yöneterek istediğini yapar. Extra özelliği ihityaç yok. Ayrıca buffer overflow sadece bir programlama hatası olabildiği gibi aynı zamandan bir anti-cracking taktiğidir.[signature][hline]Home Page Yitirdiği yola kavuşan,ve o zamana dek boşuna dolaştığını anlayan biri gibi yürüyorduk ıssız vadide.
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 buffer-overflow'un bi programlama hatası olduğu doğru mesela bir dizinin içine boyutundan fazla eleman koyarsan bu da bir buffer-overflowdur ama ben direkt tüm bu hataların önüne geçicek bir olay olarak düşünmüştüm bunu demekki yanılmışım[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper
UrZa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 amd ddr2 ye gecemez cunku halen sertifika almadilar. aldiktan sonrada 6 ay falan beklemeleri lazim....[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Öne çıkan mesajlar