hella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Elimde MZ-R700PC modeli bi MD var. Synch mi ne öle bi özellik var, eskiden o açık kayıt yapardım. Ama arkadaşımda gördüm Sony'nin yaptığı OpenMG Jukebox diye bi programla kayıt yapıyodu. Eve geldim indirdim programı fln.. Benim md'yi görmüyo program. Modeli uygun fln değilmiş. Başka ne program kullanabilirim ? Veya kolay bi yol ?[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 pc olan model usb den bağlanan dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 eğer programla kayıt yapıyosa NetMDdir, onlar usbden bağlanıyo, direk mp3 dosyasını falan mesela atıyosun md'ye programıyla falan[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Biliyorumda, bende ara kablo var. Bilgisayarın USB çıkışından bi kablo, adaptörümsü bi şey var. O USB çıkışını manuel ( mi deniyo ? ) kayıt a çeviriyo.[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 NetMD degilse programla sarki atmak biraz zor. manuel olarak opticaldan kaydetmeyi dene bence. NetMD ise open mg den farkli olarak real player a gerekli official plug-in leri indirerek kayit yapabilirsin. Open MG ye kiyasla yapabildigi seyler biraz daha kisitli ama yinede is gorur. Ayrica sorununa cozum getiremediysen sony support sayfasina bi goz atmani oneririm...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar