Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Şimdi adsl aldık (anca :P) modem falan herşeyi hallettik... Ama bu modem kafayı yememe sebep olacak benim. Hattı alıyo baalanıyo, ama bi süre içinde kesilio tekrar baalanıyo. ipconfig falan dedim baktım, ip deişiyo her seferinde. TTnetle ilgili bi sorun deil sanırım çünkü; modem ilginç galiba USBden takıyorum ama network diye görüo XP bunu, baalandıında LAN baalantısı kuruldu dio, hat koptuunda modemin link ışıı sönmüo ama system trayde "ağ adresi alınıyor" (ing. xpde "acquiring network adress diye) dio... bi de hattı modeme takmasam da o network baalandı falan diye ikide bi uyarı verio systemtrayden... IP devamlı deiştii patiye uzun süre baalanamıyorum o yüzden buları bile notepadden yazdım :) imdak!![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 05 Ağustos 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ya pati ne güzel yardım etmio bööle :(
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 otomatik ip al sp1 varsada antivirus programı yukle[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy.....
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 O aşamaları geçtim :) modemle ilgili bu saçmalık var. kafayı yicem ya :(
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 pm den msg at simdi post kasıyosunuz dicekler[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy.....
Öne çıkan mesajlar