grambrood Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Sonunda sağlam bir q3 team arena buldum. Hemen emektar q3 cd imden kurmayı denedim ama ne min. ne max install edemedim. Torrrent den bir adet q3 indirdim ama oda zipped version çıktı (oyunun kurulu halinin ziplenmişi). Kendi dosyası içindeki setupdan kurmaya çalıştım -113 diye bir hata verdi ve halledemedim.Q3 ta cd imle başbaşayım torrent den başka bir dosya indirecek halim kalmadı. Acaba illa bir q3 ü sağlam install mi etmem lazım yoksa bunu atlatmanın bir yolu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Adam gibi bir versiyonu yükle, senin indirdiğin riplenmiştir kesin onun için olmamıştır.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Hmm bütün gece nette aramama rağmen sağlam bir link veya bir çözüm yolu bulamadım galiba gidip cd sini alacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Birkaç gün beklersen Q3 CD'si verebilirim sana İstanbul içinde veya kargo ile gönderebilirim ücretsiz (kargoyu sen verirsin tabii).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar