Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 1- cam ve benzeri şeyler görünmez değil saydamdır ve arada fark vardır. 2- bence yapılamaz fakat maddeyi ısıga cevirirlerse ki ısık hızına ulastırmak gerek suan mümkün olmasada yapılacaktır ozaman biz onu görünmez sanabiliriz ama yinede görünmez değil saydam olacaktır. neyse :-)[signature][hline]Günlük Münlük Sindarin Bulustur Bizi :-) Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bana saydam olması yeter size yetmez mi?[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Allahtan bilim adamları bizim gibi düşünmüyor.Şayet onlarda bu imkansız şu imkansız deselerdi birçok buluşun yapılması engellenmiş olacaktı.Arkında dediği gibi sizi 1300 yılına götürsek ve kendi sesini kayıt edip dinleyebileğin , kendi görüntünü izleyebilicen desek , imkansızın alası derlerdi ama şimdi o kadar kabullenilebilirki bişi ki.. sadece aklımız almıyor şimdilik bence..[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 idam adarlardı insanı be :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ışığın yolunu saptırıp tekrar eski yoluna döndürürlerse mümkün olabilir şöle ki |||||| /// ||| X ||| /// |||||| bu şekilde nesne tarafından engellenen ışığın yolunu değiştirip. ayrıca herdurumda ışığın x nesnesi üzerinden yansımamasını sağlarlarsa neden olmasın. 1 yaklaşım bu olabilir belki. ancak belli bir noktadan çıkan sonsuz sayıdaki ışık ışınlarını düşünecek olursak herbirini saptırması oldukça güç. özelliklede yukardaki örnekteki gibi 2 boyutta değilde 3 boyutta düşününce.[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 nası saptırabilirlerki ışığın yolunu bana zor gibi geldi[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ışığın kırılması örnekleri yeterli olur sanıyorum. suyun içindeki bir nesne aslında gördüğün yerde değildir.[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 aslında sihirbazlar bunlara benzer göz aldatmacalarını kullanıyolar[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ewt bi tanesinde bi fili görünmez yapıoz demislerdi ama tamamen aynalarla oynanan bi oyun fil arkada duruo yine ama önüne konan aynalar yan tarafları yansıtıo seyircide harbiden içeriyi görüomuş gibi oluor. Çok kolpa ya :/[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 veya vücuttaki bütün atomları ışık hızına eriştirmek belki en basit çözüm olabilir. e=mc^2[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 benim istediğim görünez olup istediğin gibi harakette edebilmek.yani sbt kaldıktan sonra çok yöntemi var onun[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ışıkları kapat ^^[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolcan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Görünme ışığın yansımasıyla oluşuyorsa ilk akla gelen yanasımaya yapılacak olan müdahaledir. 3D max kullanan kişiler bilir yaptığın objeye verdiğin bir ışık hiç bir zaman gerçekci olamaz , ışığın yansıması çarpması , kırılması bilgisayar oratamında bile yapılamamkta teknoloji yetersiz kalmakda (özellikle hareketli nesnelerde) . Arkadaki Görüntüyü ön tarafa vermeye çalışmakla görünmezlik değil saklama olur.[signature][hline]Server :Xign NicK :volkann Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: adonis, 30 Temmuz 2005 03:56 tarihinde demiş ki: ışığın yolunu saptırıp tekrar eski yoluna döndürürlerse mümkün olabilir şöle ki |||||| /// ||| X ||| /// |||||| bu şekilde nesne tarafından engellenen ışığın yolunu değiştirip. ayrıca herdurumda ışığın x nesnesi üzerinden yansımamasını sağlarlarsa neden olmasın. 1 yaklaşım bu olabilir belki. ancak belli bir noktadan çıkan sonsuz sayıdaki ışık ışınlarını düşünecek olursak herbirini saptırması oldukça güç. özelliklede yukardaki örnekteki gibi 2 boyutta değilde 3 boyutta düşününce. Katılıyorum.. said: Wolcan, 30 Temmuz 2005 16:17 tarihinde demiş ki: Görünme ışığın yansımasıyla oluşuyorsa ilk akla gelen yanasımaya yapılacak olan müdahaledir. 3D max kullanan kişiler bilir yaptığın objeye verdiğin bir ışık hiç bir zaman gerçekci olamaz , ışığın yansıması çarpması , kırılması bilgisayar oratamında bile yapılamamkta teknoloji yetersiz kalmakda (özellikle hareketli nesnelerde) . Arkadaki Görüntüyü ön tarafa vermeye çalışmakla görünmezlik değil saklama olur. Bir zamanlar "Anaa grafiğe bak" dediğimiz oyunlar vardı ama artık oyuncak gibi geliyor. Örnek desen piyasada bol. Performans sorunu aşılırsa bir problrm olmaz. İmkansız olan tek bir şey vardır, o da imkansızlıktır.[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 aslında görünmezlik bence olmamı sabıklara gün doğar[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ben ona seviniyodum ztn bana gün doğdu diye :P edit: doğacak* edit: inşallah* ps: :D [signature][hline]Allaha bin şükür satanistiz. [Bu mesaj KahnX tarafından 31 Temmuz 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bi haber vardı ne kadar önce bilmiyorum adamın biri bi giysi yapmıştı esnek ekran gibi bişeymi ney (yani çalışma şekli olarak) o çok ilerletilse olabilir belki edit:hatta başlıını buldum burda :p[signature][hline]trees and i are one... [Bu mesaj Mirluin tarafından 31 Temmuz 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ekran vari şeylerle mümkün değil o. çünkü ekranlar sadece 2 boyutta gösterebilirler. örneğin. ekranda bir bina olsun sen o binaya ne kadar yandan bakarsan bak yan yüzünü göremeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Şöyle uygulabilir, görünmez olmasını istediğin objenin önüne bir kamera koyarsın, kameranın önden aldığı görüntüyü arkaya yansıtır. Aynısını tersten uygularsın. Biraz daha karmaşık bir sistemle belki uygulanabilir.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Böyle birşeyin doğru olacağını sanmıyorum. Görünmezlik fizik kurallarına aykırı bir kavram. Asla olamayacak birşey.[signature][hline]As long as there is trust, there is a bateryal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 biraz daha aydınlatırmısın bizi eck neden aykırı[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Uygulanmışını vereyim ben BURADA. [hline] Bu başlıkta sayfa2 de verdiğim link. Ancak gözükmemiş sanıyorum.Link görünmezliği uygulamış olabilir mi? Hmm ilginç[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 nie olmasın çok basit bi mantık benim ki ama düşünün: ışığı yansıtmassan görünmessin :-p çok saçma ama ne bilim birden aklıma geldi.[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ışığı yansıtmazsan karanlık bir cisim olaraka görünürsün(örnek: kara delikler).görünmezlik için yapman gereken ışığı kırmadan içinden geçirmek.buda şu anki teknolojiyle imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 dikkat!!! deniz anaları neredeyse saydama yakındır...ve ilkel bir organizmadır...insanın elinde ise teknoloji ve zeka varddırr...nedeen olmasın...ama olsa bile görünmez olan kişi kör olur...[signature][hline]ben büyüyünce midicloryan olcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar