Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 özlememek hiç bir zaman bir önceki mekanı, şimdiki mekanın asla huzur vermemesi, dinlenememek. kalmamak. kalmamak. kalmamak. gitmemek o kadar yorucu ki. bağlanmamak bastığım hiç bir toprağa. ama değil hiç biri yuvam. olmicak.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 metallicanın çakma bi sarkısından arak sanırım =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yeah..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek... Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=)
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 çeviri?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 metallicadan nefret ederim. sdce o cümle geldi aklıma yazdım şarkı adı mı bir şarkıda geçen bir cümle mi bilmiorum ilgilenmiorum. çeviri falan deil yani.ruh hali.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ^baslık için soyledim bende şarkının sozlerini bilmiorum yazının içeriğini kastetmemiştim[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Öne çıkan mesajlar