wEll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Beni düşünüyor musun şu an Beni ozledin mi Zaman unutturur bebeğim İlk defa unutturmasını istemiyorum Sevmeseydim silip atmıştım çoktan Baskası olsa bırak onu daha ne bekliyosun diye tavsiyemi de verirdim Şuan çok buyuk bir ucurumun kenarındayız bunu da aşarsak artık engel tanımayız Sen inanmıyorsun sevgime Ama ben sensizken bakamıyorum halime Sen yada ben haklıyım ne fark ederiki Sen bana hep neden sana aşık oldugumu sorarsın bende cavep vermeye calısırım Ama hiç içime sinmez cevaplarım çünkü ifade etmez aşkımı Ben seni nedensiz seviyorum aşkım nedenini bilmek kimin işine yarar ki Özlüyorum seni bir tanem..hadi yine geç karşımada gereksiz şeylerden bahset Belkide sen kafandan çoktan sildin beni Ama ne demiş irem ablamız sevmesende beni özledim sesini Benim özlemlerim yalan değil sevgilim Gözyaşlarım doğrular özlemimi Acılarım ispatlar sevdiğimi. Ta içimde bir şeyler yanıyorum Olmuyor birtanem sensiz olmuyor Her şey boş içimde ya biterse korkusu Sessizliği dinliyorum birtanem bugün kimseyle tek kelime konuşmadım. Benim dertleşmeye değil sana ihtiyacım var. Seni düşünüyorum acaba şu anda da o beni düşünüyor mu acaba suan ilişkimizin yürüyüp Yürümeyeceğini mi düşünüyor yoksa çoktan sildi mi beni belkide günleri çok yoğundur ve bunları düşünecek fırsat bulamamıştır Belkide belkide biriçıkmıstır karşısına beni unutturacak belki suan onladır.yok canım yine balsama gereksiz kıskanclıklarına. Ben senin bana dediklerini çoktan unuttum Özellikle hayatımdan git demen koymustu bana ama dedim ya çoktan unuttum Ama ben sana diyemem git diye. Çünkü benim hayatım olan sensin.sen gidersen hayatımda yasamımda gider sen gidersen umutlarımda hayallerimde gider..gitme [Bu mesaj wEll tarafından 05 Ağustos 2005 01:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj wEll tarafından 05 Ağustos 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj wEll tarafından 05 Ağustos 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fnx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Güzel bir yazı[signature][hline]the night is darkness , I alllways see nightmares and I am alone with my sadness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar