Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 bole bisi yapılabilirmi, koca desktop bilgisayarının hdd sini laptopa baglamak gibi?[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Sam, 30 June 2003 18:42 tarihinde demiş ki: ilk 5.56'lık cübbeyi deldi mi zaten concentration check hakgetire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 tabi yapilir kasayi sokmeden diyorsan ethernet kablosuyla network yaparak, yada usb kablosuyla, yada firewire kablosuyla, yada serial porttan baglayarak, yada 2 sinede bluetooth adaptoru koyarak, yada 2 sinede ir adaptoru koyarak kasayi sokup hdd yi cikaricaksan bir kutu alirsin ide yi usb ye cevirir oyle laptopa baglarsin yazicioglunda 45$[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 daha kolay bi yolu yokmu. neden bu laptoplarda ide girisi yokki kısa bi sureligine kullanıcam onun icin 45$ veicek haim ve gidip alıcak zmnım yok[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Sam, 30 June 2003 18:42 tarihinde demiş ki: ilk 5.56'lık cübbeyi deldi mi zaten concentration check hakgetire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 o zaman asil bilgisayarindan sokme 10$ a usb yada 3-4$ a serial kablo al hallet yada laptopu acip da bagliyabilrisin :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Selamlar; Dİzüstülerde IDE girişi var; fakat biraz daha minyatür hâlde. Her şekilde para harcamak zorundasınız: 1- Bahsedilern sabit diski barındıran USB/Firewire çıkışlı sabit disk kutuları. (Kasayı sökmek gerekir) 2- Ethernet ( Eğer dizüstünde Ethernet girişi veya ayrı PCMCIA kart halihazırda varsa kesinlikle en düşük maliyet) 3- USB -> USB / Firewire -> Firewire kablo. (Pratik ve ikinci en düşük maliyet) 4- İki Mavidiş bağlantı aygıtı (Pahalı, sürekli kullanılacaksa işe yarar) 5- IDE -> Micro IDE çevirici ile kocaman sabit diski dizüstüne veya Micro IDE sürücüyü büyük makineye bağlamak. (teknik bilgi ve kasanın açılmasını gerektirir) Detaylı sorular için özel mesaj atabilirsiniz; cevaplamaya çalışacağım. Esen kalın.[hline]HeadShot..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 yapılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 sole bi IDE kablosu yokmu. bi tarafı hdd ye uygun obur tarafı laptop girisine uygun olucak sakilde?[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Sam, 30 June 2003 18:42 tarihinde demiş ki: ilk 5.56'lık cübbeyi deldi mi zaten concentration check hakgetire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 sole yani hdd yi cıkarıcam bilgisayardan yanıma alıcam ve goturup laptopa baglicam[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Sam, 30 June 2003 18:42 tarihinde demiş ki: ilk 5.56'lık cübbeyi deldi mi zaten concentration check hakgetire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 yok kocum senin yapabilecegin turde yok :))[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Selamlar; Dediğin türden bir bağlantı için sabit disk kutusu edinmen gerekiyor. IDE çıkışını, modeline göre Firewire veya USB çıkışına çeviriyor; sabit diske güç sağlamak içinse genelde bir adaptör yuvası bulunuyor. Esen kalın.[hline]HeadShot..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar