Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemek yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu an elimde olan malzemeleri söyliyecek bana yapılacak yemekler konusunda yardım edermisiniz
Sucuk
Peynir(beyaz peynir)
Yumurta(gidip alacam)
Ekmek(onuda gidip alacam)
Patates
Tost ekmeği
Domates
Salatalık
Ben yapabilecek pek bişi göremedim siz yardım etseniz[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Mesaj tarihi:
patates kızartması , omlet , patatesli yumurta , ekmek arası peynir domatesli .[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
Sucuk
Peynir(beyaz peynir)
Yumurta(gidip alacam)
Ekmek(onuda gidip alacam)
Patates
Tost ekmeği
Domates
Salatalık

yağda sucuklu yumurta yap. patatesleri de kızart. yağda yumurtaya beyaz peynir de koyabilirsin ama ben pek sevmem açıkçası. domates ve salatalıkları doğra tuz koy üstüne. ekmeği dilimle. çay veya kola falan bişey koy ve başla yemeye.
hehe.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Mesaj tarihi:
hepsini karıştır bakalım ne çıkıcak :D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
Patatesli Yumurta
Sucuklu Tost (içine domates konulabilir)
Sucuklu Yumurta
Patates Haşlama (tuz döke döke yersin sonra)[signature][hline]Kırılsada kanadımız, asiye çıksa adımız
Duyan duysun, bilen bilsin gülüm
Öyledir bizim sevdamız
Mesaj tarihi:
İlk önce patatesleri küçük küçük kesip, biraz tavada bırakıyorsun.Ondan sonra karıştırdığın yumurtayı üzerine döküyorsun. Daha sonra pişme aşamasında isteğe bağlı olarak kaşar koyabiliyorsun. Sonra normal yumurta gibi pişiyor. Ama öneri olarak patatesleri çok, yumurtayı az pişir.[signature][hline]Kırılsada kanadımız, asiye çıksa adımız
Duyan duysun, bilen bilsin gülüm
Öyledir bizim sevdamız
Mesaj tarihi:
domates peynirli sucuklu yumurta yapsana ben her öğlen yerim annem evde olmadığında.

tarifi: 1 domates alınır otadan 2 ye kesilip rendelenir.
sucuklar doğranır ne kadar istersen
peynir az miktar alınır lor gibi minik parçalara ayrılır.

tavaya yağ konduktan sonra domates peynir sucuk hepsi birden atılır biraz onlar pişer ardından yumurtalar kırılır.tavanın üstüne bir kapak 20 dk pişir. kısık ateşte ve karıştırmayı unutma.yoksa üstü ölece kalır. ayrıca domatesin suyunu yumurta akı sanıp 2-3 saat pişirmeye çalışma :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Mesaj tarihi:
Ben o zaman bi gidip yumurta ve ekmek alayım.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj namesiz tarafından 05 Ağustos 2005 15:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sucukları kızart , patatesli yumurta yap .
nasıl yapıcağını söyliyim patatesler küçük kküçük kare olcak ve omlet yapar gibi pişircen ...

yada kolay bişi istiosan yap bi sucuk ekmek koy çayını ooh..[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
bak diyorum;
patatesleri ufak ufak kesiyorsun küp şeklinde hafif bi yağ'la bırakıyorsun pişmeye pişmesine yakın yumurtaları kırıyorsun içinede peyniri ufak ufak parmağınla ufaltıp atıyorsun içine cırpiyrosun pişmeye yakın üstüne döküyorsun.. Bu arada halka gibi kestiğin sucukları fırına koy yağsız falan kendi yağı var pişcek ( bazıları yağ döküyomuş ölmek isteyenler onlar heralde ) bitince domatesleir dilimliyorsun halka halka salatalıklarıda dilimledin söğüş hesabı .. Sofrana koydun onuda sonra pişince yumurtayı aliyorsun üstüne ketçapı mayonezi isteğe bağlı tabi döküyorsun onu bi güzel ekmekle domatese falan yiyorsun. Sucuk içinde kızarttığın sucuğu istersen tost makinesinde tost yaparsın istersen ekmek-domates-sucuk arzuya bağlı olarak soğan combosu cok leziz ve muhteşem olur. Güvenebilirsin bana ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
ekmekleri yumurtaya bandır.üstüne sucuk,peynir(kaşar makbuldür ama)domates koy,fırında dilim yap.Yanına patatesleri kızart,salatalığıda tuza banıp banıp ye şlop...şlop bendemi bişiler yapsam demin pizza yedik ama kesmedi
Mesaj tarihi:
sucukla menemen yapar :D[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
yanlız bu sıcakta yenmemesi gereken şeyleri yiyosun allah kolaylık versin ..

yumurta sucuk[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
ben cok kasma :D sonra toplaması var mutfagı :D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
evde sucuk bulmuşum başaksı yemeden yemem lazım
:)[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
patatesleri kızart.sonrada normal bir tavaya alıp üstüne yumuta kır[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Mesaj tarihi:
said:
Valeron, 05 Ağustos 2005 15:14 tarihinde demiş ki:
bak diyorum;
patatesleri ufak ufak kesiyorsun küp şeklinde hafif bi yağ'la bırakıyorsun pişmeye pişmesine yakın yumurtaları kırıyorsun içinede peyniri ufak ufak parmağınla ufaltıp atıyorsun içine cırpiyrosun pişmeye yakın üstüne döküyorsun.. Bu arada halka gibi kestiğin sucukları fırına koy yağsız falan kendi yağı var pişcek ( bazıları yağ döküyomuş ölmek isteyenler onlar heralde ) bitince domatesleir dilimliyorsun halka halka salatalıklarıda dilimledin söğüş hesabı .. Sofrana koydun onuda sonra pişince yumurtayı aliyorsun üstüne ketçapı mayonezi isteğe bağlı tabi döküyorsun onu bi güzel ekmekle domatese falan yiyorsun. Sucuk içinde kızarttığın sucuğu istersen tost makinesinde tost yaparsın istersen ekmek-domates-sucuk arzuya bağlı olarak soğan combosu cok leziz ve muhteşem olur. Güvenebilirsin bana ..

Şimdi kesin bölemi yapılıo yapacam emin olmak istiom[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Yani karışmak olmasın ama hele ki bu sıcakta, sucuk, yumurta, üstüne patates kızartması... Bence üç gün sonra "kolestrolüm oldu 400, ne yapmalı?" diye mesaj atabilirsin.

Ben 20sinde tıkanıp kalıyordum sizi de uyarayım.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
bak küp küp kestin iyice temizce yıkadın teflon tavaya biraz yağ koydun sıvı yağ onu kızdırıcaksın sonra patatesleri atıp yarım cay bardağı su koyucaksın ağzını kapatıcaksın kısık ateşte pişçek .. Piştikten sonra söylediğimn yumurtayıda karışımı koy karıştır güzelce çıkart ketçabını dök .. Sucuk içinse bi tabağın içine aliminyum folyo ser üstüne sucukları koy fırına koy pişsin.Budur yani çıkınca artık salatalık domates senin tercihin ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
Patatesli omlet gibisi var mi be yau. Eskiden kardesimi kandirir, yumurtalari ben pisircem diyip patatesleri ona dogratirdim. Eh be yau ne güzel günlerdi :)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
yaptım yiyorum çok teşkkürler yardımlarınız için[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...