anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Yapacağım tutorial alıntıdır arkadaşlar baştan belirtiiim İlk önce kendi fontunuzu seçemiyosanız şurdan bakın diim ben sizeFont için tık Neyse daha sonra Herhangi bi boyutta yazınızı yazın mümkün mertebe arka plan siyah yazı beyaz olsun aşağıdaki resimlerdede nasıl blender effectleri ayarliyacağınız gösteriliyor... Daha sonra yazı yazdığınız layerın blending optionslarına girin ve.... en sonunda açıkcası beklediğiniz gibi birşey çıkmayacak daha bi güzel bi şeye benzetmek için bevel emboss taki size ı kendinize göre en güzel şekilde ayarlayın... Save etmek istiyorsanız => "New layer style" a tıklayın ve "Ok" diyin. En sonundada Window->Styles şeklinde tıklayın :) ve karşısınızda şuna benzer bişi olması gerekir diye düşünüyorum...[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 aferin gayet tutorial bir tutorial[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 tebrikler[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar