byharper Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 güzel bi koleksiyonum var yaklaşık 40 cd albüm halinde bazılarıda seçme karışık halde düzenlediğim cdler yok pahasına satıyorum cdlerin hepsi memorex tertemiz 40 milyona satıyorum zaten memorex cdlerin tanesi 1 milyon...kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bi teklifim var[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. [Bu mesaj Cintonick tarafından 05 Ağustos 2005 03:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: byharper, 05 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: güzel bi koleksiyonum var yaklaşık 40 cd albüm halinde bazılarıda seçme karışık halde düzenlediğim cdler yok pahasına satıyorum cdlerin hepsi memorex tertemiz 40 milyona satıyorum zaten memorex cdlerin tanesi 1 milyon...kaçırmayın sahtiyan ın kara buyu ep warmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar