Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Evet büyük bir oyun portalı için webmaster aranmaktadır başvurular için icq numaram: 135604183 teşekkürler..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 sunucu admini aramıyorum birkerem.. çok iyi bir oyun sunucusu kuruyorum bunun içinde uovar uodaki eksik için alım yaptım işte webmasterde işte..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 upload sorry :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 grrr... elimde site olsa neden webmaster arıyımki :) forumlarımız var çokda iyi ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Ahhah şimdi a shardı çok iyi bir sunucu diyelim. Önce hazırladık diyelim. Sitesini yapmadan iğrenç bir sunucu mu olacak . Ulan karizma yapayım diye böyle olgun tavırlarla konuşmuyormusunuz .. Bitiyorum ya ;-)[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 süpersin deep :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 E tamam. Adam da güzel bir site yapmaya çalışıyor işte :) Herşey bitti shard hazır dememiş ki :P[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 açılacak herhalde? sanki ben hiç iş yapmıyorum be herşey bana bakıyor :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 sen web designer/programmer ariyorsun siten yoksa. webmaster degil. cogu zaman butun bunlar bir kiside birlesir ama oncelikle ihtiyacin olan seyi soylemen lazim. web designer/programmer araniyor de.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Aradigin, bu sekilde ararsan bulamassin. Ben sahsen neyin ne oldugunu bilmeden parmagimi kimildatmam. Icq ma gelsin demissin, hata edip cagirmadan burada ne oldugunu aciklarsan daha iyi olur. Sonuc olarak oyle bir durum yaratiyorsun ki; "ben kralim, webciler ayagima gelsin." Kusura bakma ama durum bundan ibaret.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar