vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 heueheeh süper ya .. yazdiklarini okuyunca bende sana asik oldum AHEUEHEH...:D[signature][hline]I've got nothing to gain to lose..!all the world I've seen before me passing by. you don't care how about I feel..I don't feel it anymore..Silent my voice..I've got no choice...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 yazık yazık :)[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bence bu adam kobe bryant rpsi yapıyo fazla kaptırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 eywah yakalandı..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Yenerk85, 04 Ocak 2005 21:19 tarihinde demiş ki: bence bu adam kobe bryant rpsi yapıyo fazla kaptırmış onun gibi uçabilir mi acaba? yörünge dışına[signature][hline]Hoşuna mı gitti? [Bu mesaj -Mix- tarafından 04 Ocak 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappearing Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 slm bende bugün düstüm buralara:)))[signature][hline]come as you are and join me in death.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 selam hosgeldiin sende =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappearing Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hoşbuldum cok heyecanlıyım....[signature][hline]come as you are and join me in death.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 amma gır gır ya çok güldüm :). fake acc açan resim koyuyo nerden bulupnuzlan resimleri.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 anlamalıydım neden bu kadar mesaj olduğunu keşke bende albume baksaydım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 yaaa.. neden herkes ayni seyi söylüyoo anlamiorum ... milletin resimleremi bakip msj attigini hic sanmiorum.... ama neden bu kdr cok msj olduguna bende sasirdim.. burasi yonja gibi tanisma sitesi diil sonucta.... forum burasi ya.. resimle alakasi oldugunu sanmiorum.. sanirim tamamen tesadüf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 mesela ben her yeni gelen üye hoşgeldin yazarım çoğu kişide yazar ama şuda bir gerçekki albumdeki resimler bu topicin değil 5 en az 25 sayfaya kadar uzamasına kadar götürcektir olayı elbette burası forum, friend finder gibi biryer değil ama nadir rastlanan olaylar karşısında elbette ki, bu forumdada bazı nadirlikler olcaktır. neyse tekar hoşgeldiniz :) [Bu mesaj forgiver tarafından 04 Ocak 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: -Kobe-, 04 Ocak 2005 22:46 tarihinde demiş ki: amma gır gır ya çok güldüm :). fake acc açan resim koyuyo nerden bulupnuzlan resimleri. hahaha çevir kazı yanmasın[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hahah yuh ya... :) görende sharon stone resimleri koyduk sanicak... ne war kardesim normal resim iste....[signature][hline]heartache every moment.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ŞOK ŞOK ŞOK ! Paticik 2005 e yepyeni fake accler ile girdi..[signature][hline]King Mike de Morgoth Kralla Tartışma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 valla nediyeyim. ayıp ediyosunuz tükürdüğünüzü yalamazsınız umarım ilerde çünkü eğer patiden bezdirmezseniz kalıcı bir arkadaştır vanille...[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Vanille eğer fake değilsen hoşsohbet birine benziyorsun, pati iyi bir kullanıcı kazanmış.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 kötü beenmedim[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ya bu ne ya:)) fake olsam kalkip cooook güzell birisinin resimlerini koyardim mal'miyim ben 'Mavi' ayrica begenmek zorunda diilsin... :) burasi zaten yonja gibi dandik bi tanisma sitesi diil begenilmek icin gelmedim buraya... seninde bunun farkina warmis olman gerekirdi.. ama sen kalkip ''kötü begenmedim'' gibilerinden bi laf yaziosun...walla yeni gelmis birine bunu yapiosaniz artik bisi demiorum sogutturdunus beni biraz.... kerem yani mix beni buraya cagirirken seviyeli ve eglenceli bir tartisma-arkadaslik ortami diye söyledi ama bu yasananlardan soora pek inanamiorum buna...[signature][hline]heartache every moment.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 takma kafanı herkes aynı değil.[signature][hline]May the horse pee with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Fake değil yaa off.. Yemek görmüş Somalili gibi davranmayın[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ne zaman yeni gelenler bölümünde sayfalarca msg alan bi thread görsem nedense muhattabları istisnasız hep kız oluo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Normalde yeni gelenler bolumune mesaj atmam ama... Ne diyim gecenin bu saatinde bi eglence arıyodum hehe bi bakayım dedim =) Vanille korkmana gerek yok bu arada patinin hedesidir o her bayan kullanıcının gelip resimlerini koyup sora herkesin bi yorumlar yapması sora konunun uzaması vs vs. En iyisi kendini anonim tutman. Ha evet seviyeli birisine benziyosun ondan biraz alıstıktan sora pati ile bi sorun yasayacagını sanmam. Bu arada burası copcatanlık sitesi degil kız arama/bulma sitesi hic deil ondan dolayı blizzard'ın dedigi gibi somalili aclar gibi davranmayın. Burası pati erkekler klubu de deil herkes gelmekte serbest burası internet ortamı. Yani bi bayan kullanıcı ya da erkek kullanıcı gelmis aynı sey. Sora sikayet eder herkes yok niye bayan kullanıcı azmıs gelmiyomus vs vs. Biraz dusunun... Bayan kullanıcıların az olması mı patiyi daha seviyeli/iyi bi yer yapar cok olması mı. Ahah bu da iyi geyik yapıcam diye niyetlendigim mesajda flamer oldum resmen gecenin bu saatine verin =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 heueh..walla korktugumdan diilllde birden 4 yandan saldiriya ugrayinca.. fake account olduuma dair söylentilerden soora nooluorusss fln dedim:) ama sanirim bu önceden yasanan bu tip olaylardan sonra böyle oldu... anlamadigim cocuga yüz vermedik die hemen fake acc olduk:) arada böyle tiplerde cikiyoo.. her yerde war alisigizz zaten buna... o yüzden burdaki bütün erkekleri sucluyomuss gibi olmasin... asla öle dar görüslü bi sekilde bisi sölemem.. bnm tek sinir oldugum sey milletin hakkimda ''kendini begenmis'' vs..vs gibi seyler düsünmeleri :) cünkü insan direk 70-80 msj görünce böyle düsünüyo.. neysee iyi idare ettim fazla sölicek bisi bulamiorum... gecenin bu saatinde olmayan beynim de duruo artik hehe[signature][hline]heartache every moment.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 72 post? Tanrılar kurban istiyor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar