Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bölüm ana amacından sapmış gibi geliyor bana. Sanki birileri müdahale etmeli biraz ilgilenmeli buralarla. En son bu topicten sonra bu düşüncelerimin pek de yanlış olmadığı kanısına vardım. Kişisel fikrimi sorarsanız zaten insanların özel hayatlarında olan biteni hayatlarında hiç tanımadıkları insanlara anlatarak bunu tartışmaya açmaları fikri saçma, ancak böyle bir bölüm açılmış ve özel hayatını paylaşmak isteyenin kendi kararıdır. Ancak bu şekilde olmamalı diye düşünüyorum? Topic'lerin yarısı "aşık olmak iğrenç, yeter artık intaar etcem, bu kız niye beni sevmiyo, çikolata kız bana gelmiyor" türü yarı melankolik isyankar ergenlik topicleri, diğer yarısı da sadece küçük bir grubu ilgilendiren, okuyucu kitlesine okuyunca bir şey kazandırmayacak açık oturum tarzı sohbetler oluyor. Kısacası forumun amacı belli bir kitlenin bir konuyu tartışmasıdır. 3-5 kişiyi ilgilendiren bir konuyu tartışmaya açınca ve hiç tanımadığınız insanlar sizin özel hayatınız hakkında yorum yapmaya başlayınca öncelikle insanların kalbi kırılabiliyor, sonra da böyle özel konuları belirli bir kitle zaten tartışmak istemiyor. Sonuçlandırmak gerekirse, Yaşam/Kişisel adı altında bir bölüm açılmış iyi güzel ancak bilin ki bu bölümde açılacak konularda kitleye hitap edecek/etmeyecek şeyler vardır ve bu ince çizgiyi ayırmak için devamlı yetkili bir kaç kişinin ilgilenmesi gerekmektedir. En sonunda Konu Dışı - Garbage arası bir bölüm olup çıkmasın diye diyorum.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paticik Forumları'nın bölümleri var diye hatırlıyorum ben? Burası ilgini çekmiyorsa buyur seni Edebiyata alalım, olmadı Spora git, Bilgisayar Oyunlarında bir nefes al, olmadı çöpü var konu dışısı var, çeşitlilik az geliyorsa yeni bölüm öner. Neden ısrarla ilginizi çekmeyen bölümlere girip o bölümün gereksizliğini savunuyorsunuz ben de bunu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Modluk hissi:)..[signature][hline][b]Gelebek...Olamam ..Tırtıl olmam lazım.. Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bölümün gereksizliği şahsi fikrim zaten onu bir parantez olarak yansıttım sadece. Benim bahsettiğim bölümün amacından sapmış olması. Ha biz bölümü böyle düşündük, istediğimiz gibi işliyor diyorsan, senin bileceğin iş tabii. Ben başka bölüme bakarım orası kolay tek dediğim bölüm genel olarak konseptinden sapmış gibi geldi bana. Amacım boş boş laf etmek söylenmek de değil yani. Yapıcı eleştiri olsun, bir katkımız olsun.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar