FatalString Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Direk uzay görevlerine başlanıyor mu? Hemen ayağımızı yerden kesmeseydik ya.. Ben tp aldım sendit.com dan (gelecek inşallah:)) Bonus item-hediye filan veriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 barc speeder denen bir alet verecek sana. uzay içinde tarafını belli edersin ama görevlerine istediğin zmn başlarsın sorun değil o yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatalString Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Total Experience alıyorum. Patchler sorun olur mu(saatlerce indirecek miyim?)? off acayip sabırsızlandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 zannediyorum ki 2-3 tane publish indirebilirsin. en fazla 3 saatini alir. merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatalString Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Eski konularda gezerken rastladım. 4.200.000 e bi silah satılmış, elle silah yapılıp satılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 weapon smith olursan yapip satabilirsin tabi. ama bu tez canlılıkla sen jedi medi olamassin :-) patience my young padawan...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatalString Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 8-) Impatience is pathway of a Sith Lord. :-p Ben en iyisi imprerial olayim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatalString Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Polotician ne işe yarar, ne yaar - nasıl olunur? :D Biraz fazla soru soruyorum aa idare edin :utaniem: . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Politician player city i duzenler mesela sehre konulacak lambalarin yerini o ayarlar(Eger o sehrin mayoru ise)zaten politician skill point yemiyor yanilmiyorsam player bounty olayi gelince player bounty leri politicianlar ayarlayacak ama su an cok gereksiz bir meslek =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Sylian, 29 Temmuz 2005 15:22 tarihinde demiş ki: Politician player city i duzenler mesela sehre konulacak lambalarin yerini o ayarlar(Eger o sehrin mayoru ise)zaten politician skill point yemiyor yanilmiyorsam player bounty olayi gelince player bounty leri politicianlar ayarlayacak ama su an cok gereksiz bir meslek =D gereksiz?? politician???? kafayimi yedin sormak isterim onlar olmazsa sehir kurulmaz ayrica sehre shuttle-garage-bahce ve benzeri herseyi o meslek kuruyor bence gereksiz degil hatta RP icin cok ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Heh neden boyle sinirlendin anlamadim ama politician lar gereksiz derken kaldirilsin manasinda soylemedim tabii ki sehir politician olmadan kurulmaz ama soyler misin lutfen rp icin cok uygun diyorsun ama normalde sw evreninde pek cok olayin degismesine neden olan politicianlar rp olarak swg de ne yapiyor?Bence oyunun basindan beri var olmasina ragmen tam bir alpha class havasinda neyse konuyu fazla dagitmayalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 söylediklerine katiliyorum RP kisminda ise bir savasci,crafter yada entertainer la rp yapmakdansa onla yapmayi tercih ederim bana daha bi hos geliyor :) bu arada sert ciktiysam özür dilerim amacim o degildi [Bu mesaj xieon tarafından 29 Temmuz 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ben uzayda freelancer takılıyorum.corsec için çalışıyorum.şimdi karada rebel olsam uzayda freelance takılsam yine sorun olmaz herhalde dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 olmuyor sanirim bizimm guildeki bir kac kisi öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatalString Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bir sorum daha olacak; Kaç tane profession masterlanabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatalString Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=GCW&message.id=166918 Buradaki gerçek bir AT-ST mi? Yoksa AT-ST benzeri bir robot mu yapılmış? Böle robot yapılabiliniyosa ne olmak lasım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 rofl oba ya sper yapmis adam yok ya bu oyun icinde var olan bisi degil adam itemlari evinde birlestirmis böyle üste koymus falan bunu yapmis super ama ya helal yapan adama cok komik bu arada kac skill masterlamakla ilgili sorun icinde www.bloodfind.org sitesinden downloadlardan caracter builder adli bir program var onu download et tüm sorunlarinin cevabini bulursun onda 1mb falan bisi her eve lazim[signature][hline]Corbantis Xeon, Yakınşehir(jedi knight olma yolunda az kaldi :) Xieon, Yakınşehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatalString Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Karar veremedim, ne olayim yaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 savasmak mı istiosun, yoksa herkes savasıo ben farklı dallarda oynucam mı diosun? savascam diosan yakın dovus mu ranged mi?? ii dusunup secmen lazm[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman msn= [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatalString Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Savaşmak istiyorum, Şunlardan biri olur mu; --------------1-------------- Brawler>Unarmed I, II, III, IV Sonrasında - Master Swordsman a kasim Sonra Jedi slotunun açılmasını bekliyip - Master Lightsaber -------------------------------- --------------2--------------- Master Scout Marksman > Ranged Support I, II, III, IV Master Bounty Hunter Master Squad Leader ------------------------------- ---------------3--------------- Master Scout Maksman>Ranged Support I, II, III, IV Maksman>Rifles I, II, III, IV Master Bounty Hunter Master Creature Handler ------------------------------- Hangi kombinasyon daha mantıklı... Ya da hanisinde değişiklik yapılmalı... Yorumlarınızı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bence master architect ve master chef ol kalani ile pistol alirsin. Master arch iyi defense sağlıyor. chef ise sormaya gerek yok brandy atsan yeter. Jedi bile alırsın.[signature][hline]Alante / Arliyn SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 İlk templatein ile ilgili ls olanu unut sen sen daha oyun ne diye ne nedir ne degildir diye arastircan hade hizli direk jedi kasmaya basladin 18 hafta quest yapcan bu sürenin altinda yapamazsin sonra arada burdan acilan kutulari doldurcan sana kucuk bir örnek verim swordsmanle 1000 doldurmak tekinde sana 3-4milyon exp. e patlar bundan sonra jedi olcan birde ls kascan bu arada ls hareketerlerini swordsmanle kullanaman ondan unut bence lightsaber olayini sonraki is o 2. seyde squad leader tamamen gereksiz eger solo takilcaksan ama gruplara girceksen cok faydali 3. templatede ise ben sana mbh+mch+cm4000 i tavsiye ederim bunun tek dez avantaji bh genelde hayvandan daha önce ölüyor :) + lari ise 4 kisi ayni anda paso daliyor jediye iyi damage vuruyorsun ayrica stalker özelligne sahip bir hayvanin varsa jedi yere düstügü an ölüyor diger türlü sen deathblow atmak icin 10sn falan bekliyon o sirada kalkip seni kesebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: alante, 01 Ağustos 2005 00:21 tarihinde demiş ki: Bence master architect ve master chef ol kalani ile pistol alirsin. Master arch iyi defense sağlıyor. chef ise sormaya gerek yok brandy atsan yeter. Jedi bile alırsın. lol[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman msn= [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 sadece kendi goruslerimi yazıyorum.. bence bh olma cunku bh olup jedi kesiceksin snra da kendin jedi olcaksn bu bana sacma gelio.. bnce melee cok daha zevkli feci bi defense in oluo ve de yakın dovusun tadı farklı bence ole uzaktan çiuuuv çiuuuv die vurmaktan daha zewkli bana kalırsa ki bu yuzden ranged bırakıp melee ye donenler biliorm.. eger melee olcam dersen benim temp fena: master brawler, tkm, master fencer, pikeman x33x diil master fencer yerine swordsman secebilirsin daa hos olabilir. bu temp de intimidate, power boost, improved center of being fln var ve gercekten ise yarıolar.. bu temp in tek dezavantajı hic bi doc skill i icermio olması pvp de adamlar catır catır heal atıolar kendilerine ama sen arada bi stim kullanıosun snra da roundtime ı bekliosun.. ama def fln bayaa saglam[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman msn= [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatalString Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Jedi diyince aklıma gelen ilk şey ls olur. Onun için master ls kasayım diye düşündüm. Jedi lar başka ne kullanabiliyolar? Birde her charın jedi olma olasılığı var mı (skil&prof. açısından)... {M.Scout & BH & CH} ile {Brawler, Master Swordman, Master ls} arasında kararsızım.. O zaman şöyle yapalım; Melee ve ranged için en iyi templeri yazar mısınız? Avantaj dezavantajları ile.. Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar