SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Hizmette sınır yok!! Yşasın Cumhur Baba ... :tebrikz:[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace:
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Seregwethrin, 03 Ağustos 2005 16:27 tarihinde demiş ki: said: Dev, 03 Ağustos 2005 16:06 tarihinde demiş ki: bu cumhuru freelancers bünyesine dahil etmek lazım... Oda atlıyodu zaten. Keşke beni davet etseler diyo... alla allaaaa sen ne kadar agrasif bi adamsın ya. ne desek bişiy buluyon ne desek bi cevap buluyon , düşman mısın post mu kasıyon annamadım gitti . bi git ya ! *!ignore !!!*[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bu adam eksısozluk u ele gecıren adam değilmi?[signature][hline]--Borgır--
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Hayır browserın adres barına sözlüğün adresine ek birkaç parametre yazıp ssg'ye ait cookie'leri alarak siteye ssg olarak giriş yapan adam.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel [Bu mesaj Adiemus tarafından 03 Ağustos 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Seregwethrin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Adiemus, 03 Ağustos 2005 17:58 tarihinde demiş ki: Hayır browserın adres barına sözlüğün adresine ek birkaç parametre yazıp ssg'ye ait cookie'leri alarak siteye ssg olarak giriş yapan adam. XSS :)[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB.
XhanDros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Off mp3 sitelerinin arama bölümüne istediğin keywordu yazıp listeliyor tek yaptığı bu abartıp durmayın işte... Hayır böyle bir mevzu yok , veritabanındaki mp3 adresleri içinden arama yapıyor.
vesmor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ooof coook buyuk hizmeeet,10 tane mp3 sitesinin arama bolumune yazdigin keywordu yaziyormus bir tane degil cok pardon abi super program[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 cumhurdan cacık olmaz.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hey allaaahııımmmm. boş beleş insan abim programı çekmiş bile, malsın abi malsınnn
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Neden mal ki? çektim kullanıyorum, trojan virüs falan hiç birşey yok. Gayette güzel bi program...[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T.
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 boşver :D maldır o :P kendisi zaten "internetini iki kat hızlandırmak için tıkla", "you have 3 messages", " a virus has been detected" gibi tüm pop upları tıklayan da bi insandır :D
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Heee tamam özür dilerim ahah :P[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T.
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Janitschar, 04 Ağustos 2005 19:57 tarihinde demiş ki: trojan virüs falan hiç birşey yok Nerden biliyorsun? Heralde içine bilindik bir trojan attachleyecek değildi antivirüsler yakalasın diye.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 gereksiz kişilik cumhur ve gereksiz çalışmaları. sevmiyorum ve seveceğimide sanmıyorum. ankara / dikmen'de oturuyormuş, blog'unda öyle yazıyordu. kızılay veya dikmen'e inme gibi bir durumum olursa direk boynuna sarılarak boğardım, eheh :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bu cumhurun yaptıgı hiç bir program bende çalışmıyor :D[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
XhanDros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: ooof coook buyuk hizmeeet,10 tane mp3 sitesinin arama bolumune yazdigin keywordu yaziyormus bir tane degil cok pardon abi super program keyword - arama mevzulari yok , xxmp3.com ile anlasmali 3000'e yakin sarki direk mySQL'de arama yapilip cekiliyor.
Öne çıkan mesajlar