Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ufaklıkla satranç oynicamda doğru hatırladığımdan emin değilim. Koyu renkli kare sol alta gelicek ve beyaz vezir beyaz kareye siyah vezirde siyah kareye denk gelicekti dimi ?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 beyaz şah siyaha siyah şah beyaza gelir gerisini sen diz edit: way be milletin ufaklığı satranç bile oynuyo görüyosun dimi :-P (Nejat Uygur a selamlar :) )[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back [Bu mesaj Sparkcaster tarafından 05 Ağustos 2005 12:00 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 sağındaki kale zıt rengin üzerinde duracak , siyah şah beyaz pulda duracak diye hatırlıyorum[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 05 Ağustos 2005 11:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 eheh ikinizde dediklerimi doğruluyorsunuz tamam da neden farklı şekillerde söylüyorsunuz ki .. karıştırmayın kafamı yahu :-)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bene senin dediğin daha karışık =P[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 al direk hatta[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 sağ alt beyaz olucak.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ben hep şöyle yaparım yukarıda da söymeişler: beyaz şah siyah kareye , siyah şah beyaz kareye gelecek şekilde.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 euaheu ulan bide lisede satranç turnuva ikincisiydim :D 2 yıl oynamayınca unutmuşum :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 He allahım .. ufacık çocuğun tuzaklarına düşüyorum.. eşŞeklik valla :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 çoban matı yapar o hehe. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 o çoban matı ne mükemmel bi olaydır ya :D kaç kişiyi düşürmüşümdür o tuzağa :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 çoban matı umuduyla gelen adamı yenmekte ayrı tat veriyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 okul 1. si benim en yakın arkadaşımdı , satranç topluluğu başkanıda oydu . boş derslerde sırf oyun oynardık onlar :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: zgrw, 05 Ağustos 2005 12:15 tarihinde demiş ki: o çoban matı ne mükemmel bi olaydır ya :D kaç kişiyi düşürmüşümdür o tuzağa :D hiç birinin atı çekmek aklına gelmemişmiydi :) valla baktım şahın önündeki piyonu çekiyor kafadan atı çıkardım[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 çoban matını bi anlatsanıza ben unuttum[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 şahın önündeki piyonu çekiyon sonra fili çıkıyon(nereye kadar hatırlamıyom)sonra veziri ters taraftan çıkıyon(nereye kadar gene hatırlamıyom)sonra onun vezirinin önündeki piyonumu yiyodun ne neyse işte adam fili yerse vezir vardı yemezsede fil zaten mat ediyordugibi ordaki şekil üzerinde düşün işte tam anlatamadım :)[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 veziri bide fili çapraz çıkarı şah diyosun.adam veziri getiriyo öne sende veziri yiyon mat böle bişeydi kullanmadığım bir tatkik olduğundan[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 atı çıkarıyo sen de fille tehdit ediyosun filan , adam kekse ve atı çıkardıysa yine yaparsın matını sen. :) şimdi beyazsan sağdaki fili çıkarıyosun 4 kare sol çapraza , sonra veziri 3 kare veya en sona kadar çıkarıyosun.eğer adam kekse ve veziri en sağ üste kadar götürdüysen atın önündeki piyonu bi kare ileri alıyor ve seni tehdit ediyor.ama adam şahın önündeki piyonu 2 kare açmışsa piyonu yiyip şah çekiyorsun , aynı zamanda da kaleyi tehdit ediyorsun böylece çatala almış oluyosun , kaleyi afiyetle yiyebilirsin hehe. ya da acı çektirmeden 3 kare vezir ve 4 kare filden sonra veziri şahın dibine kadar sürüp piyonu yersin ve mat olur hehe. çok karışık oldu ama canlandırın gözünüzde veya uygulamalı olarak şaapın. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 05 Ağustos 2005 12:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yenildim desem inanır mısınız ?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ehe yeni kuşak anlıyor bu işten:) o bişey mi ben kendi kendime oynuyorum öteki kendim yeniyor beni :)[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yeni jenerasyon zehir gibi.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 okulda hiç satranç oynamdım =P kızlar daha cazip geldi . heleki okul kızlarıyla ünlü ise =)[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
Öne çıkan mesajlar