Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

160 gb hdd'nin ntfs formatı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu format yapıldığında XP'nin ne kadar bi boyutta gömesi gerekir hddyi? yardım edebilecek var mı?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
heh ne güzel ööle olması gerek ama 149 görüo :D
başka yerlerden de araştırdım, 130 gb üzerinde olduu zaman windowsta bi saçmalık var sanırım o yüzden böyle garip kayıplar oluyomuş. SP2 yükleyip parçalara bölen bi eleman bi yere kadar düzeldiini söölüodu.
[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 04 Ağustos 2005 10:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
160.000.000 / 1024 / 1024 = gb
152 gb civarı ediyo aşa yukarı doğru hiç bi zaman 80gb lık harddisk 80 gb olmamıstır 80.000.000 kb civarı olmustur hatta üç sıfır daha byte.
ben hiç görmedim öle tam boyutunda olsun adamlar bin üzerinden hesaplıyo herhal
senin durumunda yannıs bisi yok[signature][hline]Fire in the Darkness...
Mesaj tarihi:
asla tam boyutta olmaz

160.000.000.000/1024/1024/1024=149.0116119384765625 gb yapıyor[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
peki 40 gb lık harddiskim 10 ve 30 gb olmak üzere ayrılık.
10 gb lık c' emi ntfs yapmam doğru olurmu??

ntfs fat uyumsuzluk olurmu?

yada

10-30 ikisinide ntfs yapmak doğru olurmu 40 gb lik hardiski?[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Mesaj tarihi:
ohooooo millet atlamış bit/byte hesaplarına :) yaw başta xp kurulumunda 131 GB gördü soora 151 gibi bişeyler dedi partition sırasında... şimdi 149 mu ne dio. Neyse ama sorun yok hallettim ben.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
149 doğru hesap makinasıyl yaptım gerçk boyutu o[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
boşuna uplamayın çoktan hallettim :P başta 131, soora 151, en sonda 149 diince "nooluyoz" diye topic açtım ama çıırından çıktı...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
konu dışı ama hdd nin hepsini ntfs yapmanızı tavsiye etmem. depolamalarınızı yani mp3, e-book ne bilim butun zırvalarınızı bi fat32 bolm yapıp oraya atmanızı tavsiye ederim. herhangi bi gocmede aksilikte ntfsde guvenlik yuksek olduğu için sorun yaşayabiliyorsunuz.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
ms-dosdan yaparsan format işlemini fdisk ws. ws. ler le 152 olarak görebilirsin xp de. ancak gerçekten 152 mi yoxa sadece öyle mi gözüküyor emin değilim. 3gb da herhangi bi şeyi değiştirmez ztn.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
  • Yeni Oluştur...