Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elementelis yardımcı bilgiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
element telis ler inanılmaz değişken ve karışık ruhlu kişilerde onlar çok özgündürler bu güclerini nasıl kullanacaklarından kaynaklanmaktatırlar 4 güce hükmederler hava ateş su ve büyü birde gizli güçleri enerji depolama vardır her nekadar bu alanda gücleri 3 büyüle sınırlı olsada asıl güclerini burdan alırlar
Elmentelisler Asıl olarak kara büyücüler olarak bilinirler genelde en çok hasar veren klas olarak bilinirler oyunda
size tavsiyem ben hernekdar karsı olsamda oyunun baslangıcında sehir bombalanmadan önce level 7 ye kadar burda kalmanız ve ozellikle burdan res signeti almanız cunki burdan cıkınca geri donus yok
elementelis pvp de bir cok kisi tarafından tercih edilmiyen bir skill sebeblerine gelince zırhı çok dusuk ve cabuk oldurulebilmesi savasçıların ilk hedefleri arasında olması ama aslında su ve dünya gucleri arasında cok iyi savunma ve zırh buyuleri var ve AoE burada çok güclü bilmiyenler için Aoe genis kitleler üzerinde kullanılan alan büyüsü mesela 4 kisi monkunuza saldırmıs bir buyu ile 4 une birden aynı anda normal birine verdiginiz kadar damage veriyorsunuz ki bu çok guzlu bir ozellik suyla hex kullanabilirsiniz ki bu rakiplerinizi yıldırır ama mesmer 2. kısılıgınızse bunu daha rahat yaparsınız bu arada mesmer kırmızı büyücüdür . fakat en özel büyüsü hava büyüsüdür elementelisler hava büyüsüyle savascılara çok fazla damage verebilirler cunki hava buyusunun zirh delici bir özelliği vardır
2. class olarak herhangi bir klas alabilirsiniz tamamen oyun stilinize baglı
Mesmer - saldırma savunma ve hex lerinize guc katar ama enerjınızı dusurur
Monk-saldırılarınızı guclendırır ve savascılarına yardım eder
necromencer mesmerle aynı ama daha guclu hexlere sahip
ranger-eh en cok her zaman okcu olmama ragmen hic tavsiye edemiyorum ama bunun icin bir power chr kasmayı dusunecem bir ara
warrior- buda gereksiz belki savunmanızı guclendirir ama cok dusuk enerji
Elementinizi secmek
Bu cok önemli oyununn basından sonuna kadar bir elementle gitseniz bile bu ot gibi olacaktır belli bolgelerde ates gucu aynı skillerle wandınzdan veya sopanızdan 40 vuruken bazı yerlerde 17 vurucaktır aynı sekilde mass damagelerda bu olan 150 lere varan saniyede fartklara yol acıcaktir bunun için her bolgede hangi tur elemente gidiceginize dikkat edin
bu secim 2. skilinizede cok baglıdır aslında onada dıkkat etmeniz gerek .
zırha gelince bu hernekadar buyunuzu etki etmesede savunmanızda çok büyük etki yapar ben sahsen bazilari her bir elemente karsı karısık savunma secselerde mesela kafalıka yıldırım resist ayaklıga ates resist gibi tek bir zırha gitmeyi uygun gordum bundada yıldrımı sectım cunki pvpde en cok ise yarayan bu ama oyunda pve de en dusuk zırh olarak gosterilsede bana oyundan bezdiren gonome ve imp lerin yanından gule oynarak Geomancers at work in PvP yanlırından gecmeme olanak verdi

Geomancers pvp de en iyi sınıf savascı/monklar gibi pvp alanında uzun sure ayakta kalabiliyor inanılmaz guclu bir savunmalari var
Aeromancerlar ise savascılar icin olumcul zırh delici buyuleri sayesinde rangerleri kör etmeleri ilede onların çileden cıkarıp etksiz kılıyor ve buyuculeride knock down yapabiliyor
ama guildlerde sizi genelde pryomancer olarak gormek istiyorlar inanılmaz derecede zarar veren onune cıkan bir yokedici gibi
silahlara gelince benim kisisel tercihim sopallara karsi wandlar ben wand tercihe diyorum sopalar kadar guclu ve ikinci eliniz bosta ki buraya kendi tercihim oyundaki en etkili 20/20 leri koyuyoyrum 20/20 oyundaki en ustun alet ve bulması cok kolay bazi elemterlar shield kullanıyor bence cok gereksiz ve sacma
bu arada pvp ve pve için fire kullanıyorsanız sakın yakın saldırıları mesela phonix gibi ki bunlar cok ama cok guclu kullanamyın en sona anca oldurucu vurus olarak kullanın ve sona bırakın cunki en basta kullanırsanız cok yanıka sokulmus ve bir vurusda olduremiyecegınız için genelde sonucda olmus olacaksınız .
Mesaj tarihi:
Energy Storage ı tavsiye ediyor musun?Eğer varsa builtin attlarını yazar mısın buraya?Eline sağlık tekrardan gayet güzel bilgiler.[signature][hline]Baruk Khazâd! Khazâd aimenu!
Mesaj tarihi:
Yazdığın bu bilgiler(açtığın her topic için)gayet güzel yalnız bazı şeylerin çevirisini yapmasan daha iyi, şöyleki; hava,su ateş yerine orjinallerini kullanman oyuna ilk başlayan biri için daha yararlı olur ya da çevirideki hata akıl karıştırmaz örneğin earth=dünya gibi lakin toprak olarak çevirilmesi daha uygundur.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de.

[Bu mesaj dreagloth tarafından 05 Ağustos 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
zamo, 04 Ağustos 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
Energy Storage ı tavsiye ediyor musun?Eğer varsa builtin attlarını yazar mısın buraya?Eline sağlık tekrardan gayet güzel bilgiler.

port sledge de 20/20 bir flame artifact var +12 de energy veriyor +9 stroge istiyo bu oyunda bulduğum en iyi ikinci el icin alet
ben wand ı sopaya her zaman tercih ettim .
energy stroge elementlere cok lazim sunu dusunun en iyi silaha sahipsiniz belki bir orduyu yıkabilirsiniz ama merminiz yoksa storage sizin merminiz yani monklar bunu divine la hallediyor bizde ise storage
Mesaj tarihi:
said:
dreagloth, 05 Ağustos 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
Yazdığın bu bilgiler(açtığın her topic için)gayet güzel yalnız bazı şeylerin çevirisini yapmasan daha iyi, şöyleki; hava,su ateş yerine orjinallerini kullanman oyuna ilk başlayan biri için daha yararlı olur ya da çevirideki hata akıl karıştırmaz örneğin earth=dünya gibi lakin toprak olarak çevirilmesi daha uygundur.

inan bunu çok düşündğm ama o kadar çok eleştiriliyorumki bu seferde ukala ne diyor bunun türkcesi yokmu diye eleştirecekler diye yazdım mesela ingame yardım icin cok mesaj atan var dusun herkese gitsem zaten herkese yetisemem ben kendi oyunuma vakit ayıramıyacam
adam geliyor burda yapıstırıyor lafi tabii gitmeyince
  • Yeni Oluştur...