Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Efendim atakulenin altinda ickili yemekli cok guzel bir yer. ankara'nin en guzel manzarasina sahip yerlerinden biri. boyle ustu kapali bir teras dusunun, alt tarafi botanik parki, duz bakinca alabildigine ankara sehir isiklari. gece gidin mumkunse. fiyatlar gayet ankara ortalamasi. sicak sarabi guzel yapiyorlar, ama bu sicakta ne sicak sarabi derseniz zilyon tane icki secenekleri var. yemekleri de guzel. garsonlari biraz gevsek, onun disinda serviste de bir problem yasamadik. tavsiye ediyorum.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 İnsan yazın Ankara'da olunca gezmedik mekan bırakmıyor:D... Manzara her ne kadar Ankara manzarası olsa da, yine de şahane gözüküyor. Ben çok güzel tavuklu birşey yemiştim orada ama hatırlamıyorum:(...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Hatalıysam 0536 213 03 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 sırf manzarası için gidilir.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ya bu dediğiniz mekan atakulenin altındamı yoksa o üstü varya orasımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 üstünde degil.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar