Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

düğün

rego

Öne çıkan mesajlar

kısa bi süre önce tanıştığım bi arkadaşla baya samimi olduk iyi bi cocuktu sonra memlekete gitti 3ay sonra akrabasının düğünü için tekrar geldi bende bi arkadaşımla düğüne gittim o sırada o akrabalarını dolaşıyodu bizde oturmuş etrafa bakıyoduk benim dikkatimi mini etek giymiş bi kız çekti sonra arkadaşıma gösterdim bak bana bakıyo falan sonra sonra akraba dolaşmalarından döndü arkadaş sonra ona kızı işaret ederek şu kızı tanıyomusun dedim o benim kardeşim dedi yanımdaki diğer arkadaş kahkahayı patlatmazmı yerin dibine geçtim çok kötü bi durummu sizce
Sosyal ağlarda paylaş

memleketinden akrabalarının düğünü için başka bir şehire gitmek mantık hatası gibi geldi sanki. ondan geçtim 3 aydır tanıdığın bir insanın gittiği bir düğüne niye bir arkadaşını alarak gidersin.
sonra arkadaşın kızın kardeşi olduğunu duyunca niye güler, sen güldüğüne niye kızarsın; tanıdığının düğününe gittiğin arkadaşının kız kardeşini beğenmek o düğüne gitmek kadar doğal. o arkadaş sana kız kardeşini ayarlayabilir bile sonuçta o kadar yakınsanız yabancıyla olucaına seninle olsun dimi?

fakesin.[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Sosyal ağlarda paylaş

bence bole oldu muhabbet :

la of kıza bak ohşş
tanıyonmu la su kızı mini etekli olan ne parça bee
KARDEŞİM LAN O BENİM GODOŞMUYUM LAN BEN !!

pata küte dan dun çat çut hubele.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...