rego Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 kısa bi süre önce tanıştığım bi arkadaşla baya samimi olduk iyi bi cocuktu sonra memlekete gitti 3ay sonra akrabasının düğünü için tekrar geldi bende bi arkadaşımla düğüne gittim o sırada o akrabalarını dolaşıyodu bizde oturmuş etrafa bakıyoduk benim dikkatimi mini etek giymiş bi kız çekti sonra arkadaşıma gösterdim bak bana bakıyo falan sonra sonra akraba dolaşmalarından döndü arkadaş sonra ona kızı işaret ederek şu kızı tanıyomusun dedim o benim kardeşim dedi yanımdaki diğer arkadaş kahkahayı patlatmazmı yerin dibine geçtim çok kötü bi durummu sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 olabileceğin en kötüsü bence :-) düğünler tehlikeli ortamlar...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 mwhahahahahahahahahhaha[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 güzelmiş.. deseydin tatlıya baglanırdı.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ya rezil olck bi durum yok ama sdc komik bi an :) kafana takma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rego Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ewwalla gogghan saol kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rego Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 pardon yanlış yazdım ismini gokkkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 memleketinden akrabalarının düğünü için başka bir şehire gitmek mantık hatası gibi geldi sanki. ondan geçtim 3 aydır tanıdığın bir insanın gittiği bir düğüne niye bir arkadaşını alarak gidersin. sonra arkadaşın kızın kardeşi olduğunu duyunca niye güler, sen güldüğüne niye kızarsın; tanıdığının düğününe gittiğin arkadaşının kız kardeşini beğenmek o düğüne gitmek kadar doğal. o arkadaş sana kız kardeşini ayarlayabilir bile sonuçta o kadar yakınsanız yabancıyla olucaına seninle olsun dimi? fakesin.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 İnsanlar fake uzmanı haline geldi yazı yorumlama ve karakter tahlillere sonucunda fakeliğe ulaşıldı :D[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rego Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 sen bence avukat ol yoksa oldunmu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rego Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 nereid sana söliyom ona göre herkes ne güzel yazıyo ama seeeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 puhehüdekelem[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 cok iyi ya haha ;)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: rego, 04 Ağustos 2005 22:36 tarihinde demiş ki: pardon yanlış yazdım ismini gokkkan ya sorun dii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rego Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bu arada kadıköyde oturan varmı arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben kadıköyde oturuorum ama fakeim şu aralar bebekte..[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bence bole oldu muhabbet : la of kıza bak ohşş tanıyonmu la su kızı mini etekli olan ne parça bee KARDEŞİM LAN O BENİM GODOŞMUYUM LAN BEN !! pata küte dan dun çat çut hubele.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 faaakelerin içindenn..bir seni seçtimmmm...düğün[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Kötü bi durum gecmıs ola :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ne guzel iste dugunde kiz bakacaksın tabii etraftan ehehe[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 owww yeşşşş[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ehe geçmiş olsun. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar