Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 cemmaat dün girdim şöle bi baktım saat 10-11 civarı serwerda bi ben ama ne gazla girdimdi. adsl yi yeni bağlattım hemen girem patiye ahanda?? ben çıktığım anda kafaya sniper beklerken serwerda bi ben warım?!? :horace: saat kaç civarı takılıyosunuz? nebuladakiler çok ezik :horace: hiç multiplay deneyimim olmamasına rağmen 3 rounddada birinci çıktım. burdakiler wahşet oynuyomuş öle duydum arkadaşlardan[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Nebuladakiler çok ezik demek :).[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 harbi öle? yoksa buda pagan gibi nebulayla bağlımı? :horace: size ezik demedim umarım :horace: multiplay daha ilk dün yaptım[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Sadece 3 oyun oynadığın bir yer hakkında yorum yapmasan daha iyi olacak sanırım.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 nebulada kaliteli adamda var dünyanın en çürük adamlarıda var[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 nebulada iyi soldat oyuncusundan cok karaktersiz, serefsiz oyuncular(!) var.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 dün birkaç sağlam denk geldi. ama dediğiniz doğru karaktersiz ve anlamayan tiplerde war.[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar