Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Merhaba arkadaşlar, Counter Strike sunucularımız açılmıştır Server adresi: cs1.sylveria.org Sunucumuz 14 kişiliktir. Şimdiden iyi oyunlar dileriz :) Sunucumuz için gerekli olan dosyalar: Cheating-Death[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Test edelim bakalim :)[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 e biraz dolsa oynarız da mix ler paso boş[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Sam, 30 June 2003 18:42 tarihinde demiş ki: ilk 5.56'lık cübbeyi deldi mi zaten concentration check hakgetire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 prawler sonunda doğru yoldasın devamlı uo sunucusu açmaktansa cs açmak daha iyi takdir ediyorum uo da sunucu kapanırsa patlarsın ancak cs de öyle bir tehlike yoktur anlık zevk oyunudur[hline]they say... when you hunt the engineer- the engineer also hunts you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar