Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merak Edenler İçin --Hammer Müzik--

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
double post oluyor ama, içerde tarkandan mustafa sandala kadar bi dünya dandik popçunun albümünü de bulabilirsinz şimdi. onların yerine türkçe rap albümlerinin bulunması daha iyidir bence.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Mesaj tarihi:
said:
Solonor, 04 Ağustos 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
Sen durmadan metalcilere laf sokmaya çalışıosun sevmiorum bu hallerini ha. Geçmişimizi unutmayalım.

hehe:=)
yok değil,sana öle gelmiş.
*!kıvırmak ister*[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Mesaj tarihi:
abijim admlar para kazanmak icin herşeye yöneliyorlar artık ben bunları doğal karşılıyorum... napalım zaman para zamanı nede para varsa (yada kız :D) insanlar oraya doru yöneliyor naparsınıxz....[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Mesaj tarihi:
said:
Sufenta, 04 Ağustos 2005 15:24 tarihinde demiş ki:
double post oluyor ama, içerde tarkandan mustafa sandala kadar bi dünya dandik popçunun albümünü de bulabilirsinz şimdi. onların yerine türkçe rap albümlerinin bulunması daha iyidir bence.

Valla içeride rap olacağına abudik gubudik pop şarkıları olsun,pop şarkılarını tercih ederim..ha Hammer müzik underground gruplara yardım ediyor fln da ne biliyim rap müzik hiçbir zaman içime sinmemiştir,bu tabii kendi görüşüm
  • Yeni Oluştur...