MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 valla içinde bi kaç tane lvl 10 kusur karakter var skullcrusherda. us version. eu aldigimdan bunu satiyorum 60 milyon. ilgilenenler buraya ya da öm den bana ulassinlar.. kadikoyde elden vermeyi yeglerim erenkoyde falan oturuyosaniz daha yakin bi yerde de bulusabiliriz. edit. kutusu kitapçiklari pc-cdrom cd leri falan hepsi sapasaglam durmakta. yeni gibi yani. en ufak çiziği falan yok cd lerin. [signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 04 Ağustos 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nsfnd Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Us accountları Eu ya transfer ettirilebiliyonuş diye duydum.Doğrumu acaba? Oleyse senden alır euya geçebilirim.Sen eu ya geçmişsin artık sanırım. [Bu mesaj nsfnd tarafından 04 Ağustos 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nsfnd Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesajım iptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 valla oyle birşey varsa ben aldigim sirada yoktu. iptal demişsin gerçi ama.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar